Uşak TV

Fatsa’nın Hokey Başarısı

Güncel

Fatsa’nın Hokey Başarısı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hokey Takımı sporcuları, Osmaniye’de yapılan Türkiye Şampiyonası müsabakaları sonucunda 16 yaş altı liglerde mücadele etmeye hak kazandı.
Fatsa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 16 Yaş Altı Hokey Takımı sporcuları, Okul Müdürü Ömer Yahşi, antrenörleri İsmail Yıldız ve Zehra Yıldız, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.
Ordu ili Fatsa ilçesini başarıyla temsil eden Fatsa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Kulübü yapılan müsabakalar sonucu şampiyonada ilk 16 takım arasına kalarak 16 yaş altı liglerde mücadele etmeye hak kazandı.
16 Yaş Altı ligde mücadele etmeye hak kazanan Fatsa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Kulübü hokey takımı öğrencilerini makamında kabul ederek sevinç ve heyecanlarını paylaşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, öğrencilerimizin ilçemizi ve ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda en güzel şekilde temsil ettiklerini belirterek, ”Öğrencilerimizi ve onları müsabakalara hazırlayan antrenörlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.