Uşak TV

Fadıloğlu GGC’yi Ziyaret Etti

Güncel

Fadıloğlu GGC’yi Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
GGC’de konuşan Fadıloğlu, yeni yönetime başarılar dileyerek daha yaşanılası bir Gaziantep için hep birlikçe çalışmanın önemine vurgu yaptı.
GGC Başkanı İbrahim Ay ise yönetim olarak yeni dönemde de aynı heyecanla çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.
"GGC’YE HAYIRLI OLSUN"
Genel kurulunu yapan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetim kurulunu ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na, Başkan Yardımcıları Murat Özgüler ve Hayri Özkeçeci eşlik etti. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşen ziyarete GGC yönetimi tam kadro hazır bulundu. Ziyarette konuşan GGC Başkanı İbrahim Ay, yeni yönetimi tanıtarak gerçekleştirmeyi planladıkları projelere ilişkin bilgiler verdi. GGC’nin yeni yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Fadıloğlu ise, "Gaziantep’i daha ileriye hep birlikte taşıyacağız. Gaziantep basınına bu anlamda önemli görevler düşüyor. Hep birlikle Gaziantep için çalışacağız" dedi.
GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
GGC yönetimi ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Fadıloğlu, "Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi kentimize ve basın sektörüne hayırlı olsun. GGC Başkanı İbrahim Ay, geçtiğimiz dönemde önemli projelere imza atmış ve basın sektöründe kayda değer çalışmalar yürütmüştür. Başkan Ay ve yeni yönetim bu çalışmalara devam etmekle beraber çıtayı daha yukarıya taşıyacaklardır. Kendilerine yolunuz açık olsun diyorum ve başarılar diliyorum" diye konuştu.
GGC’DE PROJELER KONUŞULDU
Ziyarete yeni yönetimi tanıtan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve heyetine yeni dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
GGC olarak ilk dönemde kurumsal yapıyı oluşturduklarını dile getiren Başkan Ay, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve başkan yardımcılarına ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulunu gerçekleştirdi ve yeni yönetimini oluşturdu. Yeni yönetim ile birlikte çalışmalarımız yapmaya başladık. Mesleki kurslara ağırlık vereceğimiz bu dönemde özellikle konut projesini tamamlamak istiyoruz. Bu doğrultuda yoğun bir çalışma içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.
Başkan Fadıloğlu, GGC’nin yeni yönetimi ve Başkanı İbrahim Ay ile birlikte ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.