Uşak TV

Eylül Ayı İl Yatırım Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Güncel

Eylül Ayı İl Yatırım Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Uşak ili Eylül ayı yatırım değerlendirme toplantısı Vali Özdemir Çakacak başkanlığında yapıldı. Öğretmen evi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantısında yatırımcı kurumların performansları değerlendirildi.

Toplantıya; Vali Özdemir Çakacak, Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay, İsmail Güneş ve Dilek Akagün Yılmaz, Vali Yardımcısı Mehmet Ünal, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun ve daire müdürleri katıldı.

12 Haziran seçimleri sonrası Uşak milletvekillerinin üç milletvekilinin yeni seçildiğini, bu nedenle kurumların devam eden projeleri hakkında milletvekillerine bilgi vermek istediklerini belirten Vali Özdemir Çakacak, "Bugün gerçekleştirdiğimiz yatırım değerlendirme toplantısı diğerlerinden biraz farklı. Çünkü milletvekillerimize kurumlarımızın devam eden çalışmaları hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Aksayan yönleri ve yaşanan sorunları kendilerine iletip destek isteyeceğiz. 2012 yılı için planlanan çalışmaları değerlendireceğiz. Devlet olarak vatandaşımıza eksiksiz hizmet sunmayı hedefliyoruz. Yatırımcı kuruluşlarımız aracılığıyla sunulan hizmetlerin eksiksiz ve zamanında tamamlanmasını arzu ediyoruz" dedi.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.