Uşak TV

EŞME'DE MUHTARLAR İLE TOPLANTI YAPILDI

Güncel

Vali Funda Kocabıyık, Eşme ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek köylerde gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu, muhtarların taleplerini dinledi.

Eşme Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Funda Kocabıyık’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Adem Uslan, Ulubey Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Onur Özaydın, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Murat Kılıç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, daire müdürleri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı. 

Toplantının açılışında konuşan Vali Funda Kocabıyık İl ve ilçe merkezlerinde muhtarlarla düzenli olarak toplantı gerçekleştirdiklerini, ilçe ve köylerimize yapılan yatırımları yerinde görüp, sorun ve ihtiyaçları birinci ağızdan dinleyerek en iyi çözümü üretmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Muhtarların, vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla olan ilişkilerinde köprü görevi üslendiğini belirten Vali Funda Kocabıyık, “Muhtarlarımız sahada bizim gözümüz kulağımızdır. Vatandaşımızın yaşadığı sıkıntıların bizlere ulaşmasında önemli bir vazifeyi yerine getirmektedir. Bu sebeple zaman zaman hem il merkezinde hem de ilçelerimizde muhtarlarımızla bir araya gelerek yaşanan sıkıntıları ve çözüm noktalarını istişare ediyoruz. Amacımız il genelinde vatandaşımıza en iyi hizmeti sunabilmektir” dedi.

Vali Funda Kocabıyık konuşmasının ardından muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.