Uşak TV

ESKİ REKTÖR SAİT ÇELİK ANLATIYOR: BANA NASIL KUMPAS KURULDU

Güncel

TÜM ÜLKEYİ SALLAYACAK YAZI DİZİSİ ve BELGELER IŞIĞINDA KUMPASIN ANATOMİSİ.

Evet usak.tv. olarak yazdık Bir daha yazdık. Bir daha yazdık. Kimse duymak istemedi. Sağır kulakları patlatıncaya kadar yazdık. Kumpas bu dedik. Sait ÇELİK’in tabiriyle mikro iktidar odakları kumpasa ısrarla devam ettiler. Kör göze parmak devam ettiler!

Sonunda Sait ÇELİK FETÖ’cü değildir dediğimiz için cezaevini boyladık. Ancak onlardan korkmadığımızı uzun süre fark etmediler. Fark ettiklerinde kumpasçılar için çok geçti! Arslanlar gibi başımız dik girdik. Başımız dik çıktık. Bu ülkeyi FETÖ artıklarına ve FETÖ istismarcılarına bırakmamaya kararlıydık.

www.usak.tv olarak tüm Türkiye’ye örnek olacak bir gazetecilik örneği verdik. Anlatılanlara inanmadık. Önümüzdeki belgelere inandık. İtildik kakıldık. Dağa kaldırıldık. Gasp edildik. Gazetecilik davamızdan vazgeçmedik. Gazeteciliğimizi ve onurumuzu üç kuruşa satmadık, namusumuzu koruduk. Yaratılan Kaos ortamında herkes sindi korktu. Usak.tv hakka dayandı Hakka güvendi. Doğruları yazdı. Sonunda kumpas Yargıtay’dan döndü. Ankara’da hakimler vardı! Hakka dayananın kefili HAKK’TI

Artık biz konuşmayacağız. Olayların içindeki adam eski rektör Sait ÇELİK yazacak söyleyecek biz okuyacağız. Biliyoruz çok kişi rahatsız olacak, olsunlar! Biz demiştik gerçeklerin er veya geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır!

Sait ÇELİK bir çok olayın arka yüzünü belgelerle aydınlatacak ve anlatacak! Kendisine nasıl kumpas kuruldu? Rektörlük seçimleri nasıl taammüden FETÖ dosyasına dönüştürüldü? gibi soruların cevaplarını ayrıntılarıyla devletin ve milletin önüne koyacak.

Sait Çelik “bu yazı dizisinde gerçekleri ve şahsıma yapılan organize entrikayı açık açık belgeleriyle beraber yazacağım. Bana hakaret eden, iftira atan kişiler nasıl cesaretlendirildi ve nasıl korunup kollandı? Köpekler ortaya salıverilirken taşlar nasıl bağlandı? Gizli olması gereken dosya, FETÖ tarzı teknik ve stratejiyle sivil uzantılara ifşa edilerek nasıl algı yaratıldı? Nasıl adım adım nasıl ilerlendi? Kimlere nasıl yalancı şahitlikler yaptırıldı? Hangi itirafçılar nasıl kullanıldı? Kim ne dedi? Neden dedi? Uşak’ta FETÖ davaları nasıl sulandırıldı? Uşak’ta gerçek FETÖ’cüler hangi usullerle korunup kollandı? Neler oldu, neler yaşandı. Hepsini tek tek yazacağım” dedi.

Arkanıza yaslanın ve bu yazı dizisini dikkatle izleyin şimdi…!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.