Uşak TV

Eski Kocası Tarafından Öldürülen Kadın Toprağa Verildi

Güncel

Eski Kocası Tarafından Öldürülen Kadın Toprağa Verildi

Çekmeköy’de iş yerine gelip dehşet saçan eski kocası tarafından öldürülen Ayşe Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede polis, firari zanlıya karşı camii etrafında güvenlik önlemi aldı.
Çekmeköy’de 2 yıl önce boşandığı karısı Ayşe Yazıcı’nın (38) dükkanına gelen Behçet Y., boşandığı eşine ve arkadaşı Leyla Ad’a tabancayla ateş etmişti. Ayşe Yazıcı ve yanında bulunan Leyla Ad’a kurşun yağdıran zanlı, daha sonra olay yerinden kaçmıştı. Ayşe Yazıcı ve Leyla Ad ise olay yerinde hayatını kaybetmişti. Boşandığı eşi tarafından öldürülen Ayşe Yazıcı için cenaze töreni düzenlendi. Hz. Hüseyin Camii’nde düzenlenen törene Yazıcı’nın yakınları katıldı. Cenazede polis, firari kocaya karşı önlem alarak camii etrafında güvenlik tedbiri aldı. Yazıcı’nın ailesinin bitkin olduğu görüldü. Talihsiz kadının cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Çekmeköy’de bulunan Valide Sultan Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze sonrası bir açıklama yapan Ayşe Yazıcı’nın kuzeni, “İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz. Katil daha yakalanmadı. Ayşe’nin hiç kimseye zararı olmazdı. Ne yazık ki bir genç hayattan koptu. Allah’ım kimseye bu acıyı yaşatmasın” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.