Uşak TV

ERMENİ TERÖRÜ VE HOCALI KATLİAMI PANELİ

Güncel

ERMENİ TERÖRÜ VE HOCALI KATLİAMI PANELİ

Hocalı katliamının 18. yıldönümü nedeniyle Uşak’ta da bir anma etkinliği düzenleniyor. 7 Mart Pazar günü saat 14:00 da Atatürk Kültür Merkezinde 18 yıl önce Ermenilerce vahşice katledilen Azeriler için Uşak Belediyesi, Manisa Azerbeycan Kültür Derneği, Kamu Çalışanları Derneği ve Kamu Çalışanları vakfı Uşak şubesi işbirliği ile “ERMENİ TERÖRÜ VE HOCALI KATLİAMI” konulu panel düzenlenecek.

Türkiye aydınlar Ocağı ve Anadolu Aydınlar Ocağı Bilim ve İstişare Kurulu Üyesi Emekli Tabip Kıdemli Albay Prof. Dr. İbrahim ÖZTEK’in başkanlık yapacağı panele Türk dünyası İnsan hakları derneği Başkanı Abdullah BUKSUR, Selçuk Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Ferudun ATA, Gazi Üniversitesi Araştırma Görevlisi Yahya Kemal TAŞTAN, İstanbul Üniversitesi Araştırma görevlisi Gökmen KILIÇOĞLU ve ASİMDER Başkanı Gürsel GÜLBEY Konuşmacı olarak katılacak.

ABD Temsilciler Meclisinin Sözde Ermeni Soykırırmı Yasa Tasarısını 22 oya karşı 23 oyla geçirdiği bugünlerde panele Uşak dışından bir çok konuğun katılması bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.