Uşak TV

Erlıng Moe: “Fenerbahçe’nin Gücünü Biliyoruz"

Güncel

Erlıng Moe: “Fenerbahçe’nin Gücünü Biliyoruz"

Molde Teknik Direktör Erling Moe, Fenerbahçe maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Fenerbahçe’nin güçlü olduğunu biliyoruz. Takım olarak sağlam durabilirsek, iyi bir maç olacak” dedi.
UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında Norveç ekibi Molde, yarın Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi Molde Teknik Direktörü Erling Moe, düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Norveç basınının ‘Van Persie ve Nani gibi büyük yıldızları nasıl durdurmak istiyorsunuz?’ sorusunu değerlendiren Moe, “Ben takımın güçlü ve birlikte sağlam olmasını hedefliyorum. Takım olarak gücümüzü gösterebiliyoruz. Fenerbahçe’nin güçlü olduğunu biliyoruz. Takım olarak sağlam durabilirsek, iyi bir maç olacak” dedi.
“OFANSİF FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ”
‘Grupta en zayıf halka olarak gösteriliyorsunuz. Hedefleriniz nelerdir?’ sorusunu değerlendiren Moe, “Bu sorunuz bizi çok fazla seyretmediğinizi gösteriyor. Bizim grubumuzda çok büyük takımlar ve biz yer alıyoruz. Kendimize göre oyun planımız var. Sadece savunma değil, hücum da yapmak istiyoruz. Ofansif bir futbol oynamak istiyoruz. Kendi planımıza göre kendi oyunumuzu oynayacağız. Bunu yaptığımız da diğer bütün takımları da alt edebiliriz. Fenerbahçe’nin sahaya çıkacak oyuncularının çok iyi oyuncular olacağını biliyorum. Biz kendi oyun planımızı sahaya kuracağız” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.