Uşak TV

Erdemli’de Muhtarlara Bilgisayar Eğitimi Verildi

Güncel

Erdemli’de Muhtarlara Bilgisayar Eğitimi Verildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelindeki muhtarlara yönelik gerçekleştirilen ‘Temel Bilgisayar Eğitimi’ne, Erdemli ilçesinde devam edildi.
Vatandaşa daha verimli hizmet verebilmek amacıyla düzenlenen eğitime, ilçedeki 61 muhtar katıldı. Temel bilgisayar kullanımına yönelik verilen eğitimin ardından muhtarlara katılım sertifikaları dağıtıldı.
Vatandaşa hızlı ve verimli şekilde hizmet etmenin önemine değinen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak size bir telefon, e-mail ve SMS kadar yakınız. Bu eğitimleri de sizlerin bilgisayarları daha verimli şekilde kullanmanızı sağlamak için veriyoruz. Belediye adına ’Alo 153’, MESKİ adına ’Alo 185’ hattını oluşturduk. Tüm şikayetlerinizi 7 gün 24 saat iletebilecek ve takibini bilgisayarlarınızdan gerçekleştirebileceksiniz” dedi.
Kurdukları Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile birçok yerde tarıma destek verdiklerini vurgulayan Başkan Kocamaz, “Daha önce burada domates seraları ile ilgili tuzak dağıtımı yaptık. Bugün de zeytin fidanı dağıtımını gerçekleştireceğiz. Ayrıca çiftçilerimizin teknolojiden faydalanmasını sağlamak ve ürünlerini olası zararlardan korumak amacıyla, Tahmin ve Erken Uyarı Sistemi’ni oluşturduk. Hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecek.” diye konuştu.
Belediyeyi açık ve şeffaf bir şekilde yönetmek istediklerinin altını çizen Kocamaz, vatandaşların belediyenin internet sayfasına girdiklerinde belediye ile ilgili her türlü konuyu takip edebileceklerini sözlerine ekledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.