Uşak TV

ERCAN UZUN:HAİNLER, KAHRAMANLAR GİBİ KARŞILANDI !!!

Güncel

ERCAN UZUN:HAİNLER, KAHRAMANLAR GİBİ KARŞILANDI !!!

ADD Uşak Şube Başkanı Ercan yaptığı basın açıklamasında hainlerin kahraman gibi karşılandığını söyledi.

Ercan Uzun yaptığı açıklamada:

“İmralı da beslenen cani, çetelerine “koşulların olgunlaştığını, öncü birliklerinin PKK’nın temsilcisi olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile pazarlık yapmaya gitmelerini” emretti.

Çetenin TBMM deki siyasi sözcüsü gerekli hazırlıkları yaptı. Bindirilmiş kıtalar sınıra yığıldı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı kazanılmış zafer görüntüleri eşliğinde 34 hain zafer işaretleri ve büyük bir gövde gösterisi ile çiçekler, davul zurnalar eşliğinde Habur sınır kapısından Türkiye’ye girdiler. Ellerinde, Türkiye Cumhuriyeti ile yapılacak pazarlığın koşullarını içeren 9 maddelik belgede yazılanlar ise, ancak zafer kazanmış ordunun öncü birliklerinin dayatabileceği maddelerdi.

Onlar geldiler...Öcalan istedi ve verilen emir uygulandı..İçlerinde dağ kadrosunun yönetiminde olanlar var.. Tek, tek seçildiler.İçimizde ki uzantıları, halkın verdiği vergilerle ceplerini dolduranlar, vatana kattığımız şehitlerin katillerini törenle karşıladılar.Ve Ahmet T. savcılara talimat verir gibi konuştu. ’’ İçlerinden bir tanesi göz altına alınırsa, barış süreci zarar görür.’’ Toplanan kalabalığın tamamı zafer işareti yaparken, onlar haince sırıttılar..
Kandil’den gelenler 9 maddelik bir de mektup getirmişler beraberlerinde... Devlete ültümatom verecekler. TBMM’de, DTP’nin grup toplantısına katılacakmış bu katiller sürüsü..
Malum 864 rakımlı tepeden başlatılan tarihi fırsatın, sonuçları bunlar...
Bu koşullar, uzun süren bir savaşın sonunda, sanki yenen tarafın PKK, yenilen tarafın da Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Silahlı Kuvvetleri olduğunu göstermiyor mu?

Gerçekten Türkiye Cumhuriyeti ve TSK, PKK karşısında 25 yıldır sürdürdüğü savaşta yenildi mi?

Eğer bir yenilgi varsa bu Türk halkından niçin gizleniyor? Yenilgi yoksa, bu kadar ağır koşullar içeren, Türkiye’nin temellerine dinamit koyacak koşullar niçin kabul ediliyor?

Aktütün de, Şırnak ta, Cizre de, Askerlerimizi katledenler bunlar değimliydi? Bunlar değimli bebeleri katledenler. Bunlara değilmi Öğretmen, polis, doktor, hemşireleri katledenler? Dünyanın neresinde eli kanlı katiller, hainler kahramanlar gibi karşılanıyor? Türkiye bir Hukuk devleti değilmi? Bu katillere karşı yaşamını ortaya koyarak mücadele eden komutanlar Silivri de hücrelere atılırken, katiller neden zafer kazanmış ordu temsilcileri gibi karşılanıyor?

PKK 25 yılda 40.000 insanımızın ölümüne neden olmuştur. 9 maddelik istemleri “Anayasada belirtilen Cumhuriyetin niteliklerini, siyasi, hukuki, sosyal, laik, ekonomik düzeni değiştirmek,” amaçlıdır. Eğer Gerçekten Türkiye Cumhuriyeti ve TSK, PKK karşısında yenilmemişse bu çok ağır ve Türk Ulusunu çok derinden yaralayan koşullar nasıl oluyorda kabul ediliyor?

AB İlerleme Raporları’nda senelerdir şırınga ediliyordu bu bölücü senaryo..Adına da demokrasi, insan hakları ve özgürlük diyorlardı..Şimdi avazım çıktığı kadar bağırarak soruyorum.. Biri cevap versin bana... Benim şehit edilen binlerce yiğidimin yaşam hakları ne olacak?.. Kim geriye getirecek onları?...Boşuna mı hayatlarını kaybettiler onlar?...
Hani ’’ Şehitler ölmez, vatan bölünmez.’’di ? Şehitler 19-Ekim-2009 da bir kez daha, bir daha dirilmemecesine öldüler.
Vatan mı ?...
Gördünüz değil mi, tehlike burnumuzun dibinde....Gerçek tehlike parçalanmak istenen ulus devlet..
Ama herşeye rağmen, ne yılgınım ne de ümitsiz. Sadece son derece öfkeli ve kızgınım.

85 yıl öncesinden sanki bugünleri görmüş gibi, büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk şöyle diyordu:

“Eğer size Türk ulusunun yenildiği söylenirse, inanmayınız! Yenilen komutanlardır!” Biz Türkler, yenilmedik! Biz Türkleri yenilmiş gibi gösterenlerden hesabın bir gün mutlaka sorulacağından kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.