Uşak TV

Emirdağ Aşevi İhtiyaç Sahiplerine Ulaşmaya Devam Ediyor

Güncel

Emirdağ Aşevi İhtiyaç Sahiplerine Ulaşmaya Devam Ediyor

Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçe Belediyesi bünyesinde kurulan aşevi aracılığı ile ilçe sınırları dahilinde yaşlı, yoksul, engelli ve yardıma muhtaç kişilerin tespit edilerek günlük yemek yardımında bulunulmaya başlandığı kaydedildi.
Aşevinde hazırlanan yemeklerin ihtiyaç sahiplerine 12 ay boyunca ulaştırılacağı belirtildi. Konu ile ilgili Emirdağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Hijyenik ortamda, standartlara uygun olarak hazırlanan yemekler, her gün belirlenen saatte aşevimizden sefertasları ile alınarak Emirdağ Belediye’sinin aşevi için tahsis ettiği yemek dağıtım aracı ile vatandaşlarımızın evlerine hatta kapılarına kadar giderek sıcak yemeklerini onlara ulaştırmaktadır. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği ekonomik yetersizlik içindeki vatandaşlarımıza sıcak yemek yardımında bulunan belediyemiz, bu hizmeti aşevimiz kanalıyla ve hayırseverlerin katkılarıyla yapmaktadır. Aşevine adak, kurban, et ve gıda bağışlarının yanı sıra nakdi yardımlarda kabul edilmekte; yaklaşan Kurban Bayramında vatandaşlarımızın kurbanlıklarını Aşevi’ne bağış yaparak dini vecibelerini yerine getirmeleri amacıyla kurban kesim hizmeti de verilmektedir. Siz de bir iyilik yapın ve aşevimizde sizlerin bağışı ile çıkan yemeklerle karnını doyurabilen onlarca insan için ufak da olsa bir bağış yapın. Sizin sevginizle pişecek sıcak yemekler sayesinde bir çok ailenin karınları doysun ve yüzleri gülsün. Emirdağ Belediyesi Aşevi gerçek ihtiyaç sahipleri için kurban bağışlarınızı bekliyor.”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.