Uşak TV

ELMALIDERE’YE KARAKOL İHALESİ YAPILDI

Güncel

ELMALIDERE’YE KARAKOL İHALESİ YAPILDI

Uşak Belediyesi Elmalıdere mahallesinde yapılacak olan Karakol binasının ihalesini yaptı. Belediye Encümen salonunda yapılan ihaleyi başkan Yardımcısı Ömer AKARCA yönetirken, başkan yardımcıları Muhammet GÜR ve Mustafa GÜNDÜZ’de katıldılar. İhaleye 6 Uşak firması katıldı. Ömer AKARCA bundan sonraki ihalelerin çoğunluğunu da basın huzurunda yapacaklarını söyledi.

268 Bin 921 Lira muayyen bedelli İhaleye Güney Yapı ve Mühendislik, Erdoğan Bulca, Abdik Mühendislik, Abdullah Ertaklak, Göksel Gökalp, Muhammet Karagöl ve UTAŞ A.Ş Ortak girişimi katıldılar. Kapalı zart teklif usulü ile yapılan ihalede en düşük teklifi 167 Bin lira ile Güney Yapı Mühendislik verirken Abdullah Ertaklak 175 Bin lira, Erdoğan Bulca 178 Bin Türk lirası, Abdik Mühendislik 196 Bin Tük lirası Göksel Gökalp 213 Bin 500 Lira, Muhammet Karagöl Ve UTAŞ A.Ş. Ortaklığı 199 Bin Beş Yüz lira teklif verdiler.

İhalede en düşük teklifi 167 bin Türk lirası ile Güney Yapı Mühendislik vermiş oldu.

İhale Komisyonu gerekli incelemeleri yaparak sonucu ilan edecek.

NOT: Yapmış olduğumuz araştırmalara göre UTAŞ Yönetimi Belediye Meclis üyelerinden oluştuğu için normalde UTAŞ İhaleye katılamaz..



 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.