Uşak TV

Elazığspor’un Adı, Vartaş Elazığspor Oldu

Güncel

Elazığspor’un Adı, Vartaş Elazığspor Oldu

PTT 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor’un adı, sponsorluk anlaşması ile Vartaş Elazığspor oldu.
Elazığspor’da kulüp tesislerinde bugün sponsorluk kapsamında isminin değişmesiyle ilgili basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına Vali Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Elazığspor’un isim sponsorluğunu alan Vartaş Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Arif Barata, iş adamları ve yönetim katıldı.
Bugün Elazığspor’un için önemli günlerden biri olduğunu kaydeden Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, "Malumunuz Elazığspor olarak iyi bir yoldayız. Kendimize bir hedef koyduk ve bu hedefimize giderken Elazığlı iş adamımız Ömer Faruk Barata Elazığspor’a karşı duyarlılıkları bizi çok mutlu etti. Kendileri Elazığsporumuza nasıl bir katkıda bulunabiliriz düşüncesiyle isim sponsorluğumuza talip oldular. Bu da bizi çok sevindirdi. Bir Elazığ firmasının Elazığspor’a sahip çıkması, bu işe göğüs germesi bizi gururlandırdı. İnşallah güzel bir örnek teşkil edecektir. Valimiz ve belediye başkanımız da bizlere bu yönde önemli katkılar sağladılar. Teşekkür ediyorum" dedi.
ÖMER BARATA: "BUGÜN TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMA ZAMANI"
Vartaş Şirketleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata ise, "İnşallah bugün Elazğspor ve Elazığ için hayırlı olsun. İnşallah bundan sonra azizler şehri El-Aziz’e yakışır bir performans sergileriz. İyi ki biz Elazığlıyız, Elazığ’da doğduk, iyi ki tekrar Elazığ’a geldik. Basında bazen İstanbul’dan gelen bir firma diyorlar buna üzülüyorum. Elazığ firması denilmesinden yanayım çünkü biz buralıyız, buranın evladıyız. Burada iş yapacağız ve farklı farklı şeylere imza atacağız. Bize İstanbul firması denmesi şirket açısından önemlidir ama şahsımız açısından buranın evladı olduğumuzu anlatırsanız daha çok seviniriz. Elazığlı olmanın faydasını gördük yıllarca, bugünde bizim elimizi taşın altına koyma günümüz diye düşündük" diye konuştu.
YANILMAZ: "ELAZIĞSPOR’UN BAŞARILI OLMASI AYRI BİR DEĞERDİR"
Elazığ’ın güzel şeylerin yaşandığı ve yaşanmaya devam edeceği bir şehir olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Elazığspor da Elazığ’ın önemli marka değerlerinden biri. Elazığ’ın bütün gücünün birleştirilmesi katma değerler olarak güç katar. Elazığspor da bunun başta gelenlerinden biridir. Dolayısıyla Elazığspor’un bulunduğu grupta başarılı olması ve inşallah süper lige çıkması, orada da başarılı olması ayrı bir değerdir. Bu güce güç kattığından dolayı Vartaş yönetim kurulu başkanı ve başkan yardımcısına teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki başka iş adamlarımız da Elazığsporumuza destek olacaklardır" şeklinde ifade etti.
ZORLUOĞLU: "SPORUN TANITIMA ÇOK BÜYÜK KATKISI VAR"
Elazığ’a geldiği günden beri, her maça gittiğini kaydeden Vali Murat Zorluoğlu da düşüncelerini aktardı. Vali Zorluoğlu, "Elazığspor Elazığ’ın en önemli marka değerlerinden bir tanesi. Ligde geride kalan dört maçta Elazığspor’un ulusal medyada isminin kaç defa geçtiğini hepimiz biliyoruz. Bunu şunun için söylüyorum sporun ülkelerin ve şehirlerin tanıtımına çok büyük katkısı oluyor. Bizim belki de devlet olarak çok büyük paralar harcayarak yapamayacağımız tanıtımı sporla ve futbolla yapabiliyoruz. Bu manada Elazığspor’un katkısı tartışılmaz. Temenni ediyorum sezon sonunda Elazığspor doğrudan süper lige çıkar" diye konuştu.
Daha sonra Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ile Vartaş Şirketleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata isim hakkını içeren sponsorluk sözleşmesini imzaladı. Elazığspor Yönetim Kurulu tarafından da Vartaş Elazığspor olarak isim hakkını değiştiğine dair karar verildiği bildirildi.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından onay verilmesi halinde pazar günü Elazığspor, Vartaş Elazığspor ismi ile Malatyaspor karşısına çıkacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.