Uşak TV

Efsane Yüzücü Adam Walker, Marmaris’te Ders Verecek

Güncel

Efsane Yüzücü Adam Walker, Marmaris’te Ders Verecek

Dünyaca ünlü efsane yüzücü Adam Walker, Malta’daki özel derslerinin ardından Marmaris’te de hayranlarına özel ders verecek. Kendi ismini de taşıyan "Ocean Walker İnme Tekniği" ile de ünlü Walker, 28-31 Ekim 2015 tarihlerinde Marmaris’te olacak.
Aynı tarihlerde düzenlenecek Aquamasters Cumhuriyet Kupası Kısa Kulvar ve Açık Su Martı Maratonuna katılan sporcular Adam "Ocean" Walker ile kulaç atma imkanı da yakalayacak.
Türkiye Yüzme Federasyonu ve Aquamasters’ın daveti üzerine organizasyonun onur konuğu olacak Walker, 40 kişiye 2 saatlik açık su dersi verecek.
Dünyada 7 zorlu okyanusu geçen 5 sporcudan biri olan ve geçtiğimiz yıl Dünya Açık Su Yüzme Derneği (WOWSA) tarafından da ’Dünyanın En iyi Açık Su Yüzücüsü’ adayı gösterilen Adam Walker, "Ocean Walker" tekniğinin uygulamalı olarak öğretileceği özel eğitim programı, 29 ve 30 Ekim 2015 tarihlerinde 10’ar kişilik 4 grup olmak üzere toplam 40 kişilik bir kontenjanla sınırlı tutulacak. Eğitim süresi iki saat olacak ve ders İngilizce - Türkçe olarak çeviri yapılacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.