Uşak TV

Efeler Belediyesi, Sosyal Belediyecilik Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncel

Efeler Belediyesi, Sosyal Belediyecilik Çalışmalarına Devam Ediyor

Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlenen yaz dönemi kursları sona erdi.
Yaz mevsimi boyunca alternatif etkinliklerle öğrencilere ve büyüklere hitap eden kurslara imza atan Efeler Belediyesince, Efeler Mahallesi Çok Amaçlı Salonda ve Umurlu Konferans Salonunda düzenlenen kurslara toplam 228 kursiyerin katıldığı belirtildi.
Eğitimin her alanında olmayı bir sorumluluk olarak gördüklerini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan "Yaz kurslarımız ile oldukça yararlı bir dönemi geride bıraktık. Alternatifli kurslarımızda çocuklarımız hem yaz tatillerini daha verimli geçirdi hem de uygulayarak öğrenmenin ayrıcalığını yaşadı. Yaz kurslarımızda Bale, Gitar, Modern Dans, Masa Tenisi, Halk Oyunları ve yetişkinlerimiz için Plates eğitimlerimiz oldu. Hayatın her alanına ve her yaştan insana hitap eden kurslarımız yoğun ilgi gördü ve 228 kursiyerimiz kurslarını tamamladı. Efeler ilçesinde yaz mevsiminin dolu dolu geçmesini sağlamış olduk. Yaz kurslarımızda bizi yalnız bırakmayan geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
“ KURSLAR, SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZIN GÜZEL ÖRNEKLERİNDENDİR”
Sonbahar döneminde de yaz döneminde olduğu gibi açtıkları kurslarla Efeler ilçesine sosyal anlamda zenginlik katmaya devam edeceklerini belirten Başkan Özakcan, "Son Bahar Dönemin de Efeler Mahallesi Çok Amaçlı Salon, Umurlu Konferans Salonu, Kızılcaköy Mahallesi Kültür ve Sanat Evinde düzenlenecek kurslarımız Ekim ayında açılacaktır. Hasan Efendi Mahallesi Kültür ve Sanat Evinde şuan devam eden Takı kursumuzda 20, Nikah Şekeri kursumuzda da 32 kursiyerimiz bulunmaktadır. Çeştepe Mahallemiz Kavaklar Meydanı Mutlu Vardar Parkındaki Resim kursumuza 32 kursiyer devam etmektedir. Efeler ilçesinde ‘sosyal belediyecilik’ anlayışımızın güzel örneklerinden olan kurslarımız devam edecektir. Bir eğitim döneminde daha öğrencilerimizin okul dışı zamanlarını verimli geçirecekleri, eğlenerek öğrenecekleri; ailelerimiz, yaşlılarımız, kadınlarımız için çok yönlü eğitsel ve hobi mahiyetinde çalışmalar gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı yeni dönem kurslarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.