Uşak TV

Edirne Belediyesi Edirnespor Çeyrek Finalde

Güncel

Edirne Belediyesi Edirnespor Çeyrek Finalde

Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, Samsun’da oynanan KBSL Türkiye Kupası A-Grubunda oynadığı 3 maçın ikisini kazandı.
Son 8 takım arasında yer alan Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, çeyrek final oynamaya hak kazandı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, çeyrek finale kalan takımı tebrik etti.
Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı’nın bugüne kadar birçok başarıya imza attığını ifade eden Gürkan, “Geçen yıl başarıdan başarıya koşan takımımız, inanıyorum ki bu yılda bizi gururlandırmaya devam edecek. Takımımız Samsun’da düzenlenen müsabakalarda çeyrek finale kalarak, büyük bir başarı elde etti. Bizi hiçbir zaman mahcup etmeyen takımımıza Edirne halkı adına çeyrek finalde başarılar diliyorum” dedi.
Maçın ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu, “Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı’mızın tüm oyuncularını, Baş Antrenörümüz Hakan Acer ve tüm teknik heyetimizi, yönetim kurulumuzu, Edirne Belediyesi Edirnespor ailesini, bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, bu başarının gerçekleşmesinde büyük emeği geçen başta Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan’a, belediye başkan yardımcılarımıza ve Edirne Belediyesi ailesine kulübüm ve şahsım adına en içten teşekkürlerimi iletiyorum. Biz büyük bir aileyiz. Daha güzel ve büyük başarılarda yine hep birlikte olabilmek dileğiyle” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.