Uşak TV

Edesob Başkanı İnağ: "İstiklal Marşı’nı Laf Olsun Diye Söylemiyoruz"

Güncel

Edesob Başkanı İnağ: "İstiklal Marşı’nı Laf Olsun Diye Söylemiyoruz"

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, yaşanan terör olaylarıyla ilgi olarak, "Biz Milli Marşımızı her okuyuşumuzda ’Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak’ derken laf olsun diye söylemiyoruz. Yüreklerimizi yakan hainler bilmelidir ki ülkemizi bölmek, ülkemize silah zoruyla bir şeyler dayatmak kimsenin haddine değildir" dedi.
EDESOB Başkanı İnağ son günlerde yaşanan terör olayları sebebi ile derin üzüntü içerisinde olduklarını söyleyerek Dağlıca’da yaşanan hain saldırı ve hemen ardından Iğdır’dan yaşanan terör saldırısının tarif edilemez bir acı yaşattığını belirtti.
Yeniden başlayan terör eylemlerinde neredeyse her gün şehit haberi geldiğini belirten İnağ, "Bizler buralarda rahat uyuyalım diye gece gündüz demeden vatan uğruna savaşan, canlarını vatan uğruna feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet tüm halkımıza başsağlığı diliyorum. Geçtiğimiz gün önce Dağlıca’da hemen ardından Iğdır’da yaşanan terör eylemleri sonucu yüreklerimiz yangın yerine döndü. Terör örgütü bir kez daha ne kadar hain ve kalleş olduğunu gösterdi. Yüce Türk milletinin şanlı ordusuna karşı düzenlediği hain bombalı tuzaklar ile zarar vereceğini düşünen teröristler öncelikle şunu bilmelidirler ki Türk ordusu en zorlu şartlarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında yedi düvele kafa tutmuş ve galip gelmiştir. Kurucusu ve ordularının başkomutanı ’Gazi’ olan bir devleti silah zoruyla yenebileceklerini düşünenler defalarca bunu test etmişler ve cevabını çok net bir şekilde almışlardır. Bugün de bu yanıtı yine net bir şekilde vereceğiz. Bizlere yaşattıkları bu büyük acıların hesabını yüce Türk milleti ve milletimizin bağrından çıkan yüce Türk ordusu en ağır şekilde soracaktır" ifadelerini kaydetti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.