Uşak TV

Düzce Milletvekilleri Ankara’da Temaslarını Sürdürüyor

Güncel

Düzce Milletvekilleri Ankara’da Temaslarını Sürdürüyor

1 Kasım 2015 tarihinde yeniden seçimlerin yapılmasına 2 aydan kısa bir süre kalmasına rağmen AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, Bakanlıklardaki çalışmalarına ara vermiyor. Milletvekilleri Özlü ve Keşir, Düzce’nin spor turizmine talip olduğunu gösteren projelerle Bakanların kapısını çaldı.
AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, Bakanlıkların kapılarını aşındırmaya devam ediyor. AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu ve Müsteşar Yardımcısı Ali Şahin’i ziyaret etti. Düzce Milletvekilleri, Ceneviz Kalesi, Konuralp Projesi ve mesire yeri taleplerini Bakan Topçu ve Müsteşar Yardımcısı Şahin’e iletti. Düzce Milletvekilleri, “Ceneviz Kalesi projesinin 2016 bütçesine alınması yönünde hayli ilerleme kaydettik. Akçakoca arıtma tesisi ile ilgili bütçe talebimiz de olumlu karşılandı” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, daha sonra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaret ederek, Kaynaşlı ilçesinde Avrupa motosiklet, ATV ve Off Road yarışlarının yapılabilmesi için arazi tahsisi ve Çilimli ilçemiz için mesire yeri talebinde bulundular. AK Parti Düzce Milletvekilleri ayrıca MYK ’da yeni görev alan Mehmet Özhaseki, Çiğdem Karaaslan ve Mevlüt Çavuşoğlu ’ na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.