Uşak TV

DURMUŞ YILMAZ,UŞAK KENT KONSEYİ ZİYARETİNDEN ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Güncel

DURMUŞ YILMAZ,UŞAK KENT KONSEYİ ZİYARETİNDEN ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı ve milletvekili adayları Uşak Kent Konseyine yaptıkları ziyarette, birinci sıra adayı Durmuş Yılmaz önemli mesajlar verdi. 
Haftalık olarak, Dr Zafer Aydın başkanlığında toplanan Uşak Kent Konseyini, Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları ile ziyaret etti.
Ziyarette Kent Konseyinin çalışma sistemi sivil toplum kuruluşlarındaki rolü ve Kent Konseyi Meclisleri hakkında bilgilendirmede bulunan Dr. Zafer Aydın, Uşak’a dair bir sözü olan ve ortak akıl noktasında desteklerini esirgemeyen ve gönüllülük esası ile çalışan bir yapısı olan Kent Konseyinin Ankara’ya giden vekillerimizden talebinin irtibatı koparmamak ve iki ay gibi periyotlarda sivil toplum kuruluşlarının seslerine kulak vermeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca Aydın; “Geçtiğimiz yıllarda şu an gündeme getirdiğimiz “Uşak Tıp Fakültesini İstiyor” hareketine Merkez Bankası Başkanlığı Döneminde desteklerini esirgemeyen Durmuş Yımaz’a ise Durmuş Abi diyerek teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi adına Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kuruçay ise, Yeni oluşan Uşak MHP yönetimlerinin ve adaylarının büyük bir heyecan getirdiğini bu konuda Kent Konseyine yapılacak bütün katkılarda göreve hazır olduklarını kaydetti.
MHP Uşak birinci sıra Milletvekili Adayı Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş Yılmaz ise; “Kentlerde Kent Konseyi ve sivil toplum kuruluşlarının mutlak suretle sesine kulak verilmesi gerekir. Burada asıl sorunun sosyal bütçenin yetersizliğinden kaynaklanıyor. Sosyal Bütçe artmadan ve üretim ile kişi başına milli geliri artırmadan bir başarı yakalanamayacağını bu konuda her partinin siyasal bir görüşü olmasına karşın ülke menfaati konusunda tüm fertlerin üzerine düşeni yapması gerekiyor. El birliği ile Kent Konseyi gibi kuruluşların tespit ettiği sorunları çözmeli ve STK’lara kulak vermeliyiz” şeklinde görüş bildirdi.
Milletvekili Adayı Muhammet Gür, Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kuruçay, İl Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Adem Sezer ve Kemal Köleoğlu’da görüşlerini bildirerek kentin sorunları hakkında istişarelerde bulunuldu. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen görüşmeler sonucunda iyi niyet temennileri ve fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.