Uşak TV

Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Güncel

Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

08 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği"nin desteği ile Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) bünyesinde kurulan ve gönüllü iş kadınlarının bir araya gelmesiyle oluşan Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri tarafından Dülgeroğlu Oteli"nde bir söyleşi programı gerçekleştirildi.

Söyleşi programına, Vali Özdemir Çakacak"ın Eşi Kevser Çakacak, Belediye Başkanı Ali Erdoğan"ın Eşi Aysun Erdoğan, TOBB Uşak Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emel İtil, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürlerinin Eşleri ve çok sayıda kadın girişimci katıldı. Emel İtil, kentte 4292 tane kadın işsizin olduğunu bildirdi. İtil, kadın işsizlere çözüm için bir dizi proje geliştirilmesi gerektiğini ortaya koydu.

Vali Özdemir Çakacak"ın Eşi Kevser Çakacak programdaki konuşmasında; 08 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bu organizasyonu hazırlayan TOBB Uşak Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve üyelerine teşekkür ederek, onlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyetini belirtti. Geçmişten bu güne Türk kadınının toplum içindeki önemine değinen Vali Çakacak"ın Eşi Kevser Çakacak, devlet yönetimi dahil sosyal hayatın her alanında kadının etkin bir şekilde yer aldığını söyledi.

İş hayatında ve sosyal yaşamın her kesiminde kadınların başarılarının gurur verici olduğunu söyleyen Vali Çakacak"ın Eşi Kevser Çakacak, kadınların üstlendikleri bu görevler yanında annelik sorumluluklarını da yürüttüklerini, yetiştirdikleri seçkin evlatların sayesinde Türkiye Cumhuriyeti"nin uluslararasında güçlü bir devlet olarak yerini aldığına dikkat çekerek, tüm kadınlarımızın 08 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.