Uşak TV

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ GEDİZ’DE ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Güncel

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ GEDİZ’DE ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Dünya Çevre Günü Gediz’de etkinliklerle kutlandı. Gediz Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen etkinliklere ilçe merkezinde bulunan okulların çevre kulübü öğrencileri katıldı.

5 Haziran Dünya Çevre Günü olması nedeniyle Gediz Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe okulların çevre kulüpleri öğrencileri destek verdi. Çevreye karşı duyarlı olabilmek ve gelecek kuşaklara daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakılması yönündeki bilgilendirme ve bilinçlendirme amaçlı etkinliğe katılan öğrenciler, dağıttıkları bildiriler ile daha temiz bir çevre için vatandaşlardan destek istediler. Gediz Belediyesi temizlik işleri ekiplerinin de araçları ve tüm personeli ile katıldığı etkinlik Cumhuriyet Caddesinde gerçekleştirilen kortej yürüyüşü sonrasında şehir içerisinde öğrencilerin bildiri dağıtarak destek istemeleriyle devam etti. Etkinliğe katılan öğrencilere Gediz Belediyesi tarafından ikramda bulunuldu.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu “Tüm dünyada kutlanan ve gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakılması ortak paydasında bir araya gelinen Dünya Çevre Günü etkinlikleri her yıl belediyemizin sponsorluğunda okullarımızın çevre kulüpleri öğrencilerini katılımıyla gerçekleştiriliyor. Gediz Belediyesi önünde toplanan öğrencilerimiz ilçe merkezinde hazırlanan bildirileri dağıtarak temiz bir çevre için daha dikkatli davranılması gerektiğini ve bu konuda kendilerine destek verilmesini istediler.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen bu gibi toplumu ilgilendiren etkinliklere bizde Gediz Belediyesi olarak destek vermekte ve temiz bir çevre için yeni uygulamalarla halkımıza hizmet etmekteyiz” dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.