Uşak TV

DÜKKANINI PİSLİK BASAN ESNAF UŞAK BELEDİYESİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Güncel

Bayram öncesi kanalizasyonu tıkanan bakkal dükkanının kanalını açmaya çalışan Su ve Kanalizasyon işleri ekibi komşu  Elektrikçi dükkanını pisliğe boğdu.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Bayram'da tüm birimlerimizle Uşaklılara 24 saat hizmet vereceğiz diyerek ekibi ile poz veriyor. Ancak gerçek hiç de öyle değil. Bayram öncesi kanalizasyonu tıkanan bakkal dükkanının kanalını açmaya çalışan Su ve Kanalizasyon işleri ekibi komşu Elektrikçi dükkanını pisliğe boğdu. Görevli ekip pişkin pişkin bizim yapacak bir şeyimiz yok diyerek gidince esnaf Polise başvurarak görevliler den şikayetçi oldu. 
Olay İslice Mahallesi Çukur sokakta yaşandı. Pis su gideri tıkanan bakkal belediyeden yardım istedi. Parasını yatırıp vidanjör gönderilmesini istedi. Vidanjör ekibi komşu dükkanları uyarmadan suyu basınca 30 metre ilerideki elektrikçi dükkanından pislik fışkırdı. O anda işte olan ve dükkana gelen Elektrikçi Halil Tilki gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Dükkanının pislik içinde kaldığını malzemelerinin zarar gördüğünü görevlilere tutanak tutmalarını ve temizlikçi gönderilerek dükkanının temizlenmesini ve zarararının tanzim edilmesini isteyen Halil Tilki'ye görevliler "Bayarmda çalışmayın bayramdan sonra Belediyeye başvurun encümen karar verirse zararınız tanzim" olur cevabını verdiler. Buna sinirlenen esnaf ise polisi arayarak dükkanını bu hale getirenlerden şikayetçi oldu. 
Belediye görevlilerinin tutumuna tepki gösteren Halil Tilki Dükkanını temizledikten sonra parkenin arasına pis su sızıntısı olduğu için dükkana giremediklerini ve çalışamadıklarını belirterek "Görevlilerden şikayetci oldum. Uşak belediyesinin bu kadar vurdum duymaz olduğunu gözlerimle gördüm. Zararımın karşılanması için dava açacağım. Dükkanımı bu hale getirenlerden de şikayetçiyim. Hizmet facebook ta boy boy poz vermekle filmle çekmekle olmuyor. Bir görevli gelip geçmiş olsun bile demedi. Bu mu belediyecilik" şeklinde tepkisini dile getirdi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.