Uşak TV

DÖRTYOL ANBERA BENZİNLİK ALANI OLDU, SIRADA SATIŞI VAR

Güncel

30 Metreye Menzilin simgesi Laleli Elektrik direği diken, Mustafa Gündüz'e para kazandırabilmek için 30 Milyon liralık wash beton siparişi veren ve taşlar çürük olduğu için altına beton atmak zorunda kalan Uşak Belediyesi batmaya devam ediyor.

Uşak Belediyesini Borç batağına sürükleyen Nurullah Cahan ve ekibinin Dörtyol Anbera'nın bulunduğu yeri imar değişikliği ile benzinlik alanı yapıp satacağını yazmıştık. Bu imar değişikliği Uşak Belediye Meclisinde AK Partili Meclis üyelerin Evet oyları ile kabul edildi. Mecliste MHP ve CHP li meclis üyeleri hayır oyu kullandı.  CHP Meclis Grup Başkanı Mehmet Karakoç Şehirn göbeğinde kalan yerin benzin istasyonu alanı yapıldıktan sonra satılacağını, ve burada benzin istasyonunun çok büyük tehlike arzedeceğini söyledi. Karakoç yerin kira gelirinin son derece iyi olduğunu ve buranın bu hali ile kalmasını istedi. Borç batağına giren belediyenin mallarının satılarak borçların ödenmeye çalışıldığını belirten Karakoç imar değişikliğine CHP grubu olarak hayır oyu vereceklerini söyledi. Meclis toplantısında MHP ve AK Parti grubu söz almazken oylamaya geçildi ve AK Partili Meclis üyelerinin oyları ile karar kabul edildi. 
Şehrin göbeğinde kurulacak benzin istasyonu adete saatli bomba gibi tehlike yaratacak olmasının yanı sıra Uşak Belediyesi de çok büyük gelir kaybı yaşayacak. 
Mülkiyeti Uşak Belediyesine ait olan Alışveriş Merkezinin kirasıcı UMPAŞ Holding ve her ay yaklaşık olarka 45 Bin TL+ KDV kira ödüyor. Uşak Belediyesi yılda 600 Bin lira civarı buradan kira laıyor. 
BURAYI BENZİNLİK ALANI YAPMAK UŞAK HALKIN İHANETTİR
Şehrin göbeğininde çok iyi gelir getiren bir lanaın benzinlik alanı yapılarak satılacak olmasınınUşak halkına ihanet olduğunu belirten vatandaşlar, buna birilerin dur demesi gerektiğini söylüyor. Daha çok laleli direk dikerek rant sağlanmaya çalışıldığını belirten vatandaşların 40-50 metre olan mesafenin 30 metreye düşürüldüğünü de fark ettiği ortaya çıktı. 
Mustafa Gündüz ve Gizli ortaklarını, Fettah Erdoğan ve gizli ortaklarını zengin eden Uşak Belediyesi yaklaşık 200 milyon lira civarında borç batağına sağlandı ve sıra gayrimenkullere geldi. 
BİMER'E VE CİMER'E ŞİKAYET EDİN

www.usak.tv olarak diyoruz ki Uşak'ın batırılmasına Uşak Belediyesin batırılmasına dur demek için sizde kanununi haklarınıznı kullanın ve BİMER ile CİMER'e şikayet edin. 

Yorumlar (1)

serkan 7 Yıl Önce

satın kardeşim ne varsa satın para lazım bu kişilere harcamaları lazım harçlıkları bitmiştir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.