Uşak TV

Dolandırıcı Suçüstü Yakalandı

Güncel

Dolandırıcı Suçüstü Yakalandı

Dolandırıcılık çetelerinin Düzce’deki ayağını takip eden ve kendisini resmi görevli olarak tanıtan bir kişi, Ağa Mahallesi’nde bir kadını dolandırmak üzereyken suçüstü yakalandı. Göz altına alınan şahıs emniyette yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, kendilerini polis, savcı ve üst düzey yönetici olarak tanıtan bir dolandırıcılık çetesinin üyesi olan ve kendisini komiser olarak tanıtan Ö.A. isimli şahıs, Ağa Mahallesi’nde N.Ç. isimli bir kadını arayarak terör örgütü PKK tarafından bilgilerinin ele geçirildiğini ve para karşılığında bu bilgilerin temizlenebileceğini söyledi. N.Ç. ise diğer mağdurların düştüğü duruma düşmeyerek polis ekiplerine haber verdi. Polis ekiplerinin takibinde N.Ç. isimli kadın, Kurban Bayramı’nda kurban kesmek için biriktirdiği parası ile bir miktar ziynet eşyasını bir poşete koyarak Ağa Mahallesi’nde bir caminin önünde Ö.A. ile buluşmaya gitti. İçinde para ve ziynet eşyası bulunan çantanın teslimi sırasında polis ekiplerinin yaptığı operasyonla şahıs kıskıvrak yakalandı.
Yakalanan şahsın Düzce İl Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgulamasında bir çok ilde çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi. Emniyette yapılan sorgusunun ardından şahıs adli makamlara sevk edildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.