Uşak TV

DOKUZU BEŞ GEÇE DOĞDU, GÖBEK ADI MUSTAFA OLDU

Güncel

Uşak’ta Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Ali Karaoba, bugün saat 9.05’te doğum operasyonunu gerçekleştirdiği erkek bebeğin göbek adını Mustafa koydu.

Mustafa Kemal Atatürk’e göbek adının Matematik öğretmeni tarafından verildiğini hatırlatan Opr. Dr. Ali Karaoba, “77 yıl önce bugün hayata gözlerini yuman Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, sık sık saygı ve minnetle yad ediyoruz. Bu günlerin en anlamlısı da 10 Kasım. Bugün, milli mücadelede gösterdiği örnek tutum ve cesaretle tüm dünyanın hayran kaldığı Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü. Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 9.05’te dünyaya gelen erkek bebeğin göbek adını belirlemek bize düştü ve Mustafa ismini verdik. Çünkü bu ülkede Mustafa Kemaller ölmez” dedi.
Atatürk’ün ilkeleri ve devrimleriyle hala yaşadığını söyleyen Ali Karaoba, “Kalıcı bir eser bırakan hiç kimse, manen ölmez ve hep yaşar. Mustafa Kemal Atatürk de, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş ve bu cennet vatanı bize armağan etmiştir. Onun kalıcı eseri, bugün hala 77 milyona ev sahipliği yapıyor. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum” diye konuştu. Öte yandan Melek Polat'ın dünyaya getirdiği erkek çocuğun kimlikteki isminin ise Poyraz olduğu ifade eden Ali Karaoba, bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu sözlerine ekledi.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.