Uşak TV

Diyarbekirspor’un Kupadaki Rakibi Yarın Belli Olacak

Güncel

Diyarbekirspor’un Kupadaki Rakibi Yarın Belli Olacak

Türkiye Kupası’nda 1’inci tur kuraları yarın çekilecek. Kura çekiminde Diyarbekirspor’un rakibi de belli olacak.
Ziraat Türkiye Kupası’nda Çarşamba günü oynanan ön eleme turu müsabakaları sonucunda tur atlayan 15 takım 1’inci tura yükseldi. Kura çekiminin yarın gerçekleştirileceği 1’nci tur müsabakaları 9 Eylül Çarşamba günü oynanacak. Türkiye Kupası 1’inci turunda, ön eleme turu müsabakalarını kazanan 15 BAL takımı ile 57 Spor Toto 3. Lig takımı mücadele edecek.
DİYARBEKİRSPOR’UN RAKİBİ BELLİ OLACAK
TFF’nin İstanbul Riva’daki tesislerinde gerçekleştirilecek kura çekimi saat 17.00’da başlayacak. Kura çekiminde 3.Lig 2.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor’un da rakibi belli olacak. Geniş bir kadroya sahip olan Diyarbekirspor, ligin yanı sıra kupada da başarılı olmak istiyor. Geçen sezondan kalma 4 maç seyircisiz oynama cezası olan Diyarbekirspor, kupa maçları bundan etkilenmeyecek. Statüye göre ligdeki cezalar ligde uygulandığı için Diyarbakır’da yapılacak maçlar seyircili oynanacak.
CEYHUN VE TUNÇ BEHRAM’A İYİ HABER
Geçen sezondan kalma 4 maç cezaları olan Diyarbekirsporlu futbolcular Ceyhun Demircan ve Tunç Behram için ise kupa maçları iyi haber anlamına geliyor. Statüye göre kırmızı kart ve PFDK tarafından verilen cezalar tüm resmi maçlarda geçerli olduğu için olası kupa maçlarında oynamayacak olan bu iki futbolcunun cezası erken bitecek. İki futbolcu da Eylül ayının sonuna kadar kupa ve ligdeki maçlarda oynamayarak cezalarını tamamlayacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.