Uşak TV

Dilovası Belediyesi’nden Hayat Okulda Başlar Projesi

Güncel

Dilovası Belediyesi’nden Hayat Okulda Başlar Projesi

Dilovası Belediyesi “Hayat Okulda Başlar” etkinliği kapsamında öğrencilerin yaptıkları beceriler sergilendi.
Dilovası Kaymakamlığı, Dilovası Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte düzenledikleri “Hayat Okulda Başlar” etkinliği kapsamında açılan stantlarla öğrencilerin yaptıkları beceri ve buluşlar sergilendi. Programda pedagog Gözde Erdoğan’da söyleyişi yaptı.
Düzenlenen programa Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, okul müdür ve yöneticileri ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Toltar “Eğitim-öğretim yuvaları, bireylerin ve toplumun standartlarını, inançlarını ve hayata hazırlanmanın en önemli ve en etkili olan sosyal süreçlerini oluşturur. Geleceğimizi, yarınımızı ve ülkemiz emanet edeceğimiz çocuklarımızı, evlatlarımızı iyi yetişmiş birer fert olarak, Milli ve Manevi değerlere bağlı, modern bilime dayalı, üreten ve bu bilgileri gelişen teknoloji ile harmanlayan, özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirmede en büyük görev öncelikle anne-baba ve ömrünü insan yetiştirmeye adayan değerli öğretmenlerimize düşmektedir" diye konuştu.
İlçede eğitim alanında çalışmalara önem verdikleri belirten Toltar, "Yoğun çalışmalarımız ve çabalarımız sonucunda; artık İlçemizde okul öncesinden tutun, lise düzeyine kadar bütün okullarımızda kadrolu öğretmen doluluk oranı yüzde yüze yakın oldu. Dolayısı ile artık İlçemizde eğitimde kalitenin ivme kazandığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.