Uşak TV

Denizlispor Arın’a Hayat Verdi

Güncel

Denizlispor Arın’a Hayat Verdi

PTT 1. Lig’de ilk galibiyetini Denizlispor karşısında alan Adanaspor’un teknik direktörü Eyüp Arın, Adanasporluluk duygusunun ve maç kazanamamanın verdiği sıkıntının yaşamını etkilediğini söyledi.
Arın, düzenlediği basın toplantısında, sezonun ilk galibiyetini aldıkları Denizlispor maçında ilk gollerini de attıklarını hatırlatarak, "Eleştiriler beklediğimiz şeylerdi. Başarısızlıkta eleştiri olacak. Ben onlardan daha fazla kazanmayı istiyorum" dedi.
3 haftada çektiği sıkıntıyı hiç kimsenin çekmediğini ifade eden Arın, Adanasporluluk duygusunun ve maç kazanamamanın verdiği sıkıntının yaşamını etkilediğini söyledi.
Eyüp Arın, eleştiriler konusunda şunları kaydetti:
"Adana şunu bilmeli; bu konuda bir şey olursa başkandan değil benden olur. Başkanımız mağlup olduğumuzda arayıp destek veren bir insan. Bizim meslek göz önünde. Başarılıysan varsın, başarısızsan yoksun. Herkes kendine göre haklıdır. Herkese saygı duyuyorum. Bu zor günümde yanımda olan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ben Adanasporluyum ve Adanaspor bizim her şeyimiz. Ben Adanaspor’a zarar verecek biri değilim" diye konuştu.
MAHMUT TEMÜR: "YÜZDE 70 İLE OYNUYORUM"
Adanaspor’un yeni transferi Mahmut Temür da katıldığı basın toplantısında Denizlispor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Mersin’de Nduka, Gaziantep’te Ergin Keleş ile beraber oynadığını hatırlatan Mahmut Temür, "Adanaspor iyi bir takım. Şu an yüzde 70 ile oynuyorum. Birkaç maç sonra çok daha farklı olacak. Attığımız ikinci gol öncesi pas vermeyi düşündüm ancak kale karşımdaydı ve sorumluluk aldım, sonrasında Ergin golü attı ve kazandık. Yıllarca orta saha ve özellikle forvet arkasında oynuyorum. Bu mevkilerde daha başarılıyım" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.