Uşak TV

Davıs Cup Maçları İzmir’de

Güncel

Davıs Cup Maçları İzmir’de

Davis Cup Asya/Okyanusya Bölgesi 2. Grup final turunun kuraları çekildi. Pakistan’ın Tayvan ile yapacağı seriyi güvenlik gerekçesiyle tarafsız bir sahada oynamak istemesi ve ITF’ye (Uluslararası Tenis Federasyonu) yaptığı müracaat sonucu eşleşmenin İzmir’e alınması nedeniyle İzmir Zübeyde Hanım Tenis Eğitim Merkezi’nde kura çekiminde eşleşmeler belirlendi.
Pakistan ile Tayvan arasındaki mücadeleler, 18, 19, 20 Eylül tarihlerinde İzmir’deki Zübeyde Hanım Tenis Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek. Serinin ilk gününde Aqeel Khan-Jui Chen Hung, Samir Iftikhar-Jimmy Wang, ikinci gün M. Abid Ali Khan Akbar-Chieh Fu Wang, Aisam Qureshi-Cheng Yu Yu, son gün ise Aqeel Khan-Jimmy Wang, Samir Iftikhar-Jui Chen Hung karşılaşmaları oynanacak.
“TÜRKİYE BİZİM MÜSLÜMAN KARDEŞİMİZ”
Turnuvanın başhakemi Wael Abbas’ın ricası üzerine bir basın mensubunun çektiği kurayı değerlendiren Pakistan tenis takımının kaptanı Aisam Qureshi, karşılaşmaları İzmir’e almayı kabul ettikleri için Türkiye Tenis Federasyonu’na teşekkür ederek, “Türkiye bizim Müslüman kardeşimiz. Türkiye’de çok güzel tesisler olduğu için bunun onaylanması çok daha kolay oldu. Bu maçlara çok iyi hazırlandık” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.