Uşak TV

DAVA BİTMEDEN TMSF ART’Yİ SATMIŞTI, MESUT KESKİN BERAAT ETTİ LOKMA DÖKTÜRDÜ

Güncel

Hakkında açılan FETÖ soruşturması nedeniyle yargılaması bitmeden radyo ve televizyonu elinden alınıp TMSF tarafından satılan Mesut keskin Beraat etti.

Uşak’ın ilk Radyo ve Televizyonu ART dir. Çok ortaklı olarak yayın hayatına başlayan radyo ve Televizyon uzun yıllardır Keskin ailesinde idi. Televizyonun Sahibi Mesut Keskin Eşi Yönetim Kurulu Başkan vekili ise Mesut Keskin’in kendisi idi.

2015 te yapılan Uşak’ta ki ilk Fetö soruşturmasında Mesut Keskin ve Olay Gazetesi sahibi Abdurrahman Yavuz’da bu soruşturmaya dahil edilerek haklarında dava açıldı. Bu sırada Olay Gazetesine kayyum atanırken ART televizyonu da kapatılarak TMSF ye devredildi ve satıldı. Alanlarda Uşak Belediyesine Yakınlığı ile bilinenler. İşin Özünde arkasında Ali Rıza Çümen ve Fettahoğlu Şirketinin Sahibi Fettah Erdoğan olduğu iddia ediliyor.

Yaklaşık 3 yıl süren yargı süreci sona erdi ve Mesut keskin ile Abdurrahman Yavuz beraat ettiler. Beraat haberini Alan Mesut Keskin’de Tiritoğlu Parkında lokma döktürdü. Davadan beraat ettiği için buruk bir sevinç yaşayan Mesut keskin şimdi hukuk mücadelesi başlatarak kaybettiği ART televizyonu ve radyosunu geri almaya hazırlanıyor. Ne diyelim Allah yardımcısı olsun başına gelmeyen anlayamaz. Nihayet adalet tecelli etti. Meslektaşlarımız Abdurrahman Yavuz ve Mesut Keskin’e geçmiş olsun diyoruz. Biz onların fetöcü olmadıklarını ama bu dosyaya neden sokulduklarını en başından beri biliyorduk ve yanılmadık.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.