Uşak TV

Çorlu’da Bir Kadın, Kızını Korkutan İki Kişiyi Silahla Yaraladı

Güncel

Çorlu’da Bir Kadın, Kızını Korkutan İki Kişiyi Silahla Yaraladı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir kadın, kızının korkmasına neden olan iki kişiyi silahla yaraladı.
Olay, Çorlu Omurtak Caddesi üzerinde bulunan Uğur Mumcu Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, 36 yaşındaki K.Y. yaklaşık 1 hafta önce Uğur Mumcu Parkı civarında bulunan bir arkadaşına misafirliğe gitti. 7 yaşındaki kızı A.Y.’yi, oynamak üzere parka bırakan K.Y., daha sonra alışveriş yapmak üzere dışarı çıktı. Akşam saatlerinde parka dönen K.Y. kızını parkta göremeyince eve gitti. Kızını evde telaşlı bir halde bulan K.Y., aynı gece kızının uykusunda sayıklayıp korktuğunu gördü. Kızını uyandırarak ne olduğunu sorduğunda ’Anne parktaki birisi kareli gömlekli, diğeri pembe tişörtlü iki erkek çocuk kızın birinin koluna iğne yaptı, kız bayılınca erkekler kızı kucağına aldı’ cevabını aldı. Ertesi gün kızının omuzunda kızarıklık, baldırında morluk olduğunu fark eden kadın, küçük kızın çeşitli yerlerinde de kızarıklık olduğunu belirledi.
Olay saatinde balkona çıkan K.Y., parkta kareli gömlekli ve pembe tişörtlü iki kişinin olduğunu görünce kızını balkona çağırarak parka gitmesini söyledi. Küçük kız balkona çıktığında parka gitmek istemediğini söylemesiyle anne K.Y., kendisini korkutan şahısları sorunca küçük kız kareli gömlekli olan T.K.’yi gösterdi.
RUHSATSIZ SİLAHLA ÇOCUK PARKINA DALDI
Bunun üzerine evde bulunan ruhsatsız tabancayı alan K.Y., parkta bulunan 18 yaşındaki T.K. ve 16 yaşındaki M.A.’ya ateş etti. Yaralanan T.K. ve M.A., yere yığıldı. Bunun üzerine olayı görenler hemen polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri K.Y.’yi gözaltına aldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olaydan sonra Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen K.Y., ifadesinde, "Kızım A.Y., son bir haftadır uykusundan korkarak kalkıyordu. Ben de ’Ne oldu?’ diye sordum. ’Parkta iki kişi kızın birinin koluna iğne yaptı. Kız bayılınca erkekler kızı kucağına aldı’ diye anlattı. Olay günü ben bakkala gittim. Kızım eve gelmiş. ’Anne sen neredesin?’ diye sordu. Ben de ’geldim’ dedim. Bir süre sonra balkonda otururken parkta iki kişi gördüm. Biri kızımın anlattığı gibi kareli gömlekli diğeri de pembe tişörtlü idi. Kızıma ’Parka oynamaya git’ dedim. Kızım ’Sen gelmezsen ben gitmem’ dedi. Ben de onu balkona çağırdım ’Bunlar mıydı?’ dedim. Kareli gömlekliyi işaret edince ben de evden silah ve bıçak alarak parka gittim. Kareli gömlekli ve pembe tişörtlü kişiye ateş etim. Silah tutukluk yapınca bıçak salladım" dedi.
Olayda yaralanan T.K. ve M.A.’nın Çorlu Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam ederken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.