Uşak TV

Clk Uludağ Müşterilerine ‘Bir Tık’ Kadar Yakın

Güncel

Clk Uludağ Müşterilerine ‘Bir Tık’ Kadar Yakın

Türkiye’nin en büyük enerji şirketlerinden CLK Uludağ Elektrik müşterilerinin internet üzerinden abonelik ve abonelik sonrası işlemlerini yapabilmesine olanak sağlayan Online İşlem Merkezini devreye aldı.
CLK Uludağ Elektrik sunulmaya başlanan online hizmetler ile birlikte müşterilerinin herhangi bir hizmet noktasına gitmesine gerek kalmadan işlemleri için anında başvuru gerçekleştirebilen ve işlem başlangıcından sonuna kadar kesintisiz çözüm sağlayan Online İşlem Merkezi ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Online İşlem Merkezi sayesinde yeni abonelik, tahliye, güvence bedeli iadesi, tarife değişikliği işlemlerine ait başvuruları kolayca yapabileceklerini ifade eden CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac zamanı doğru kullanmayı ve sorunları hızlıca çözmeyi amaçladıkları için bu hizmeti başlattıklarını belirterek, “Online İşlem Merkezi sayesinde müşterilerimize zaman kazandırarak işlemlerini kolayca gerçekleştirmeleri için olanak sağlıyoruz. CLK Uludağ Elektrik’in ana sayfasında www.clkuludag.com.tr web adresi bulunan ara yüzünü kullanarak online işlemlerine ulaşılabilir. Bunun için butonu tıklamak ve yönlendirmeleri takip etmek yeterli olacak. Sadece Online İşlem Merkezi üzerinden ilgili adımları izleyerek yapılacak başvurular sonrasında talepleri tamamlandığında SMS servisi ile bilgilendirme yapılacak. Böylece yeni abonelik başvurusu yapmak isteyen bir müşterimiz sadece web sitemize girip ilgili işlem adımlarını geçecek, sonrasında kurye ile kapısına kadar gidecek sözleşmeyi imzaladıktan sonra CLK Uludağ Elektrik’ten talep ettiği hizmeti almaya başlayabilecek" dedi.
Aytac, Online Hizmet Merkezimizin yanı sıra, 444 6 646 numaralı çağrı merkezi, Türkiye genelinde bulunan ofis ve acenteler ile Bursa’da bulunan genel müdürlüğünde de müşterilerin her türlü ihtiyaç ve beklentilerine cevap verilebileceğini söyledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.