Uşak TV

Clk Personeli, İşiten Türkiye Projesi Kapsamında Sertifikalarını Aldı

Güncel

Clk Personeli, İşiten Türkiye Projesi Kapsamında Sertifikalarını Aldı

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu ve Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde hayata geçirilen ‘İşiten Türkiye Projesi’ne destek veren CLK Akdeniz Elektrik çalışanlarının aldığı eğitimin sonunda sertifikalarını aldı.
CLK Akdeniz Elektrik, Akdeniz Bölgesinde yaşayan işitme engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu’nun desteğiyle hayata geçirdiği ‘İşiten Türkiye Projesi’ni tamamlandı. ‘İşiten Türkiye Projesi’ kapsamında eğitimleri tamamlanan personel sertifikalarını aldı. ‘İşiten Türkiye Projesi’ne katılan personellerinin sertifika törenine CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Devrim Koloğlu, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal ve İşitme Engelliler Federasyon Başkanı Sami Demiray ve CLK Akdeniz Elektrik personelleri katıldı.
Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu ve Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde hayata geçirilen ‘İşiten Türkiye Projesi’ne destek veren CLK Akdeniz Elektrik, Akdeniz Bölgesinde işitme engelli bireyler için bir farkındalık oluşturmak adına, çalışanlarının işaret dili eğitimi almasını sağladı. Bu eğitimlerin sonunda işitme engelli yerli ya da yabancı tüm müşteriler ile kolaylıkla iletişim kurulması ve çok daha kaliteli hizmet sunulması hedeflendi. Başarı ile tamamlanan eğitimlerinin ardından sertifikalarını alan CLK Akdeniz Elektrik çalışanları, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak her türlü etkinliğin içinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.