Uşak TV

ÇİFTÇİOĞLU HUKUK BÜROSU AÇILDI

Güncel

ÇİFTÇİOĞLU HUKUK BÜROSU AÇILDI

Uşak’ın Otomotiv pazarın en büyük bölümünü elinde tutan Renault ve Hyundai Bayii Çiftçioğlu Otomotiv’in sahibi Seyfet Kartufan Oğlu Mustafa ve Kızı Zeynep Kartufan’ın sahibi olduğu Çiftçioğlu Hukuk Bürosu açıldı.
Çiftçioğlu Hukuk bürosunun açılışına; Uşak Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, UTSO Meclis Başkanı İsmail Kahraman, İnşaat Mühendisi Hüseyin Tekin ve hukuk bürosunun çok sayıda misafirler de katıldı. Hukuk bürosu açılışında konuşan Av. Mustafa Kartufan, Avukatlık stajımın 6 yıl öncesinde bitmesine rağmen aktif olarak avukatlık yapmadım. Geçen sene stajını Çakmak Hukuk Bürosunda tamamlayan kardeşim Zeynep Kartufan’ın sayesinde bu büroyu açmak vesile oldu. Kardeşim Bilkent Üniversitesi Hukuk mezunu. Otomotiv sektöründe en üste idik. Hukukta da en üste olmayı hedefliyoruz. Açılışımıza gelen arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bu özel günümüze katılanlar ile birlikte keseceğimiz kurdele Uşak halkına hayırlı olsun diye konuştu.
Açılış’ta Çiftçioğlu Otomotiv’in Kurucusu Seyfet Kartufan’ın oğlu ve kızı ile gurur duyduğu ve büyük bir mutluluk içinde olduğu gözlerden kaçmadı. Kartufan ailesi konuklarlarla tek tek ilgilenerek mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.