Uşak TV

Çiftçi, Bürokratları İle Tanıştı

Güncel

Çiftçi, Bürokratları İle Tanıştı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri ile toplantı yaptı.
Eski Belediye Meclis Salonu’nda tanışma ve koordinasyon toplantısı gerçekleştiren Başkan Çiftçi, Şanlıurfa’ya hizmet yolunda yönetim kadrosu ile istişarede bulundu. Bütün daire başkanları ve şube müdürlerini sahada görmek istediğini belirten Başkan Çiftçi, kaybedecek zamanlarının olmadığının altını çizerek, tek amaçlarının Şanlıurfa’ya daha iyi ve hızlı hizmet üretmek olduğunu söyledi. Daha yaşanabilir bir Şanlıurfa için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Çiftçi, şunları kaydetti:
"Bizler bu memleket için hiç yorulmadan, durmadan hizmet etmek için geldik. Şanlıurfa’nın her karışını gezerek vatandaşlarımızın arasında olarak hep beraber hizmet kervanı oluşturacağız. Tabi bunları yaparken en önemli unsurumuz disiplin ve planlı çalışma olacak. Halkımız bizden hizmet bekliyor ve biz bunun bilincindeyiz. Halka hizmet yolunda disiplinli ve planlı çalışırsak üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey kalmaz. Allah bu hizmet yolunda bizleri muvaffak eylesin."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.