Uşak TV

CHP’nin Bilgilendirme Toplantısı

Güncel

CHP’nin Bilgilendirme Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından görevlendiren milletvekilleri tarafından düzenlenen ve partinin Bilecik İl Örgütü üyelerinin katıldığı toplantıda, CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Didem Gültekin ve geçtiğimiz Genel Seçimlerde ikinci sıra milletvekili adayı olan A. Çağatay Karaahmet’in bulunmaması dikkati çekti.
CHP Genel Merkezi tarafından Sakarya ve Bilecik illerine görevlendiren CHP İstanbul Milletvekili PM Üyesi Onursal Adıgüzel ve Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, CHP Bilecik İl Başkanlığında toplanan parti teşkilatı ve partililere koalisyon süreci ve 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçim hakkında bilgilendirme yaptılar. Toplantıda, il, ilçe, merkez ilçe, belediye başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerinin ve partililer katıldı. CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultayı’nda PM Üyesi seçilen eski CHP Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Didem Gültekin ve geçtiğimiz genel seçimlerde ikinci sıra milletvekili adayı olan A. Çağatay Karaahmet’in katılmayışı gözlerden kaçmadı.
Partililer arasında toplantıya her iki önemli ismin katılmaması “Haber verilmedi” polemiğine sebep olurken, yetkileri ise “Haber verildi” açıklamasında bulundular.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.