Uşak TV

CHP’li Tüm’den Açıklama

Güncel

CHP’li Tüm’den Açıklama

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, ’Taraflar silah bıraksın’ açıklamasının manipüle edildiğini söyleyerek, "Vatanseverliğimi kimseye tartışma konusu yaptırmam" dedi.
Milletvekili Mehmet Tüm, "Vatanseverliğimi kimseye tartışma konusu yaptırmam. Asıl vatanseverliği tartışılacak olanlar ülkeyi bu hale getirenlerdir. CHP 7 Haziran seçimlerinden çıkan iradeye saygıyla yaklaşmış, ülkenin geleceği üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek büyük çaba göstermiştir. 7 Haziran sonrası koalisyon görüşmelerinde partimizin tek hedefi ülkenin refah ve huzuru olmuştur" dedi.
Tüm, "Önce bizzat CHP’nin resmi görevlendirmesiyle gittiğim Siirt-Bitlis-Muş ziyaretini manipüle eden haberler ortaya çıkmıştır. Sonra dün terörü lanetleyen basın açıklamamda kullandığım ifadeler maksadı dışında kullanılarak, metnin bütününe bakılmaksızın manipüle edilmiştir. Her açıklamamda, her konuşmamda PKK silahı bırakmalıdır çağrısını yapan şahsıma yönelik yandaş medya saldırıları, başta Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve partinin bütün emekçilerine yapılmıştır. Bu manipülasyonu yapanlar, bu algı operasyonunu yapanlar yargı önünde hesap verecekler. Yaptığım açıklamada ve bugüne kadar bütün açıklama ve söylemlerimde ”PKK silahı bırakmalı, vahşi terör eylemlerini durdurmalıdır” ifadelerini kullandım. Bunun dışında bir düşünce ve yaklaşımım yoktur. “TSK silahı bırakmalıdır” ifadesi asla benim tarafımdan kullanılmamıştır. Bu ifade tamamen yandaş basının yalan ve uydurmasıdır. TSK bizim göz bebeğimizdir, CHP’nin bir Milletvekili olarak böyle bir ifadeyi kullanmam söz konusu bile olamaz" diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.