Uşak TV

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Öztürk: "Siyaset İnsanların Huzuru Ve Refahı İçin Yapılır"

Güncel

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Öztürk: "Siyaset İnsanların Huzuru Ve Refahı İçin Yapılır"

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, siyasetin insanların huzuru ve refahı için yapıldığını ifade ederek, "Millet olarak acımız çok büyük" dedi.
CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, son dönemde artan terör olayları nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Parti binasında düzenlenen basın toplantısına CHP Çerkezköy ilçe yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ile Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı. Acılarının çok büyük olduğunu belirten Özgör, "Millet olarak acımız çok büyük. Bu nedenle Dağlıca’da meydana gelen hain saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bu tür olayların artık son bulmasını istiyoruz. Askere evlat göndermek ne demek olduğunu bilmeyen üstteki yöneticilerin anlayamayacağı acıları millet olarak yaşıyoruz. 7 Haziran’dan beri ülkede bir an önce önlem alınması gerektiğini söyledik. Bu işler açılımlarla, akil insanların çalışmalarıyla olacak işler değil. Siyaset insanların huzuru ve refahı için yapılır. Bunlara karşı artık tek vücut olarak dur demeliyiz" açıklamasında bulunu.
"Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanlarıyla kol kola olmayı bırakın" diyen Öztürk, "Gerçekten askerimize, polisimize sahip çıkalım. Onların elini güçlendirelim. Şehirlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Tük milletine baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.