Uşak TV

Çerkezköy Fatih Mahallesi’ne Yeni Cami

Güncel

Çerkezköy Fatih Mahallesi’ne Yeni Cami

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde İnşaat Mühendisi İlker Börekçi’nin projesini ve inşasını üstlendiği yeni caminin temeli atıldı.
Medine Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Vekili Midrat Akdoğan, mahallede hızla artan nüfusa cevap verecek bir camiye daha ihtiyaç duyulması nedeniyle yeni caminin yapım çalışmalarına başladıklarını belirtti.
Akdoğan, "Fatih Mahallesi Karacan Sokakta 400 metrekarelik bir alana yapımına başladığımız Medine Camii inşaatımızın projesi, cami inşaatımızı yapan ilçemizin tanınmış iş adamlarından olan İnşaat Mühendisi İlker Börekçi tarafından yapılmaktadır. Kendisi camimiz için büyük fedakarlıklar yaparak inşaata başladı. Bu nedenle kendisine katkı ve destekleri nedeniyle dernek yönetimi olarak çok teşekkür ediyoruz. Camimizin bir an önce bitirilerek ibadete açılması için tüm hayırseverlerimizin ve halkımızın katkı ve desteklerini bekliyoruz" dedi.
Cami inşaatını yapan İnşaat Mühendisi İlker Börekçi, hayırlı bir işte çalışmanın kendisini huzurlu kıldığını ve kendisine böyle bir teklif geldiğinde hiç tereddüt etmeden kabul ederek işe başladığını belirterek, elinden gelen desteği vereceğini söyledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.