Uşak TV

Cemal Taşdemir MÜSİAD’ı Ziyaret Etti

Güncel

Cemal Taşdemir MÜSİAD’ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Aday adayı Doç. Dr. Cemal Taşdemir, "AK Parti iktidarı zamanda özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde verilen teşviklerle ayağa kalkan bölge ekonomisi son zamanlarda tırmanan terör olayları ile zor günler geçiriyor" dedi.
Taşdemir, yeniden istikrarın gelmesi ile bölgede ekonomin canlanacağına inandığını söyledi. 1 Kasım’da yapılacak erken seçim öncesi Malatya’da AK Parti’den aday adayı olan Doç.Dr. Cemal Taşdemir, seçim gezileri kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları (MÜSİAD) Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. MÜSİAD’ın Türkiye ve Dünya’da önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Taşdemir, özellikle 2023 hedefi doğrultusunda önemli çalışmalara imza atan MÜSİAD’ın Malatya ekonomisine de ciddi katkılar sunduğunu söyledi.
AK Parti İktidarı zamanında ekonominin çok yükseklere çıktığını hatırlatan Taşdemir, özellikle verilen bölgesel teşvikler ile illerin de ekonomisinin şaha kalktığını söyledi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerine verilen teşviklerle bölge illerinin geliştiğini belirten Taşdemir, ancak son zamanlarda yeniden tırmandırılan terör olaylarının bölge ekonomisini de ciddi şekilde etkilediğini ifade etti. Bölgede yine istikrarın sağlanması adına 1 Kasım seçimlerinin büyük bir şans olduğunu ifade eden Taşdemir, AK Parti’nin tek başına iktidarı ile daha güçlü bir iktidar ile bu sorunların çözüleceğine inandığını söyledi.
MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin de, AK Parti’den aday adayı olan Doç.Dr. Cemal Taşdemir’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyerek, yapılacak erken genel seçimlerin ülkeye hayırlar getirmesini diledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.