Uşak TV

Canik’ten Görkemli Açılış

Güncel

Canik’ten Görkemli Açılış

Samsun Canik Belediyespor Kulübü, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen görkemli bir törenle 2015-2016 sezonu açılışını gerçekleştirdi.
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Samsun Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, kulüp yöneticileri, sporcular ve ailelerinin katıldığı törende, Samsun’un Süper Lig’de mücadele eden tek takımını bünyesinde bulunduran Samsun Canik Belediyespor görkemli bir törenle sezon açılını yaptı.
BİN KİŞİLİK SPORCU ORDUSU
Törenin açış konuşmasını yapan Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak, kulüp olarak önemli başarılara imza attıklarına dikkat çekerek, "Kulüp bünyemizde bulunan bin kişilik sporcu ordumuzla Samsun’un adını sporda duyuruyoruz. Birçok spor dalında Türkiye ve Avrupa Şampiyonlukları elde eden sporcularımız var. Bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve kulübümüzün Onursal Başkanı Canik Belediye Başkanımız Sayın Osman Genç’e, kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim" dedi.
“SAMSUN’UN SÜPER LİG’DEKİ TEK TAKIMI”
Spora destek vermenin, geleceğe yatırım demek olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, "Samsun’u Süper Lig’de temsil eden tek takım olan Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı şehrimizin gururudur. Sadece Bayan Basketbol Takımımız değil, kulübümüz bünyesindeki Badminton, boks, muay thai başta olmak üzere pek çok salon sporlarında gençlerimiz ulusal ve uluslararası başarılar elde ediyor. Canik’te gelişmiş branş yelpazesi ile büyük küçük demeden bir çok başarı elde eden sporcularımız günden güne çoğalırken, buna eşdeğer olarak İlçemizde sağlıklı nesiller yetişiyor" diye konuştu.
HER ALANDA MARKA ŞEHİR
Canik’te önemli spor altyapısı oluşturduklarına işaret eden Genç, "Canik Belediyesi olarak ilçemizde arzu ettiğimiz yeni neslin gençlerini yetiştirmek için önemli kültür, sanat, eğitim ve spor alt yapı çalışmaları yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi başta olmak üzere ilçemizin çeşitli yerlerinde yaptığımız spor tesisleri ile Canik şehrimizin spordaki dinamosu haline gelmiştir. Canik’i uluslararası bir şehir yapma hedefinde, kentsel dönüşüm, kültür, sanat, eğitim gibi alanların yanında şehrimizi sporda da marka olduk. Sporcularımız uluslararası başarılar elde ediyor ve şehrimizin adını duyuruyor. Yaptığımız spor yatırımları ile sportif başarılarda son yıllarda yaşanan artış ile birlikte Canik adı evrensel bir marka haline geldi" şeklinde konuştu.
GENÇ’TEN YÜZME HAVUZU MÜJDESİ
AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ise konuşmasında Canik’in salon sporlarında önemli bir merkez olduğuna dikkat çekerken, Başkan Osman Genç’ten yüzme sporunda da ilçenin gelişmesini istedi. Göksel’in isteğine cevap veren Başkan Osman Genç ise, Canik’e yüzme havuzu yapacaklarının müjdesini verdi. AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in spora yaptığı yatırımların gelecek adına önemli olduğuna vurgu yaparak, ailelerden ve gençlerden yapılan tesislerin içini doldurmalarını istedi.
SPORCULARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ
Konuşmaların ardından AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve Samsun Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak, kulübe katkıda bulunan kişi, kurum ve kuruluşların temsilcilerine plaket verdi. Açılış töreninin son bölümünde ise Samsun Canik Belediyespor Kulübü bünyesindeki sporcular tek tek salona çıkarak adeta gövde gösterisi yaptı. Sporcu ve takımların tanıtılmasında en büyük ilgiyi Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı’nın oyuncuları çekti. Sporcu tanıtımının ardından protokol üyeleri sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.