Uşak TV

Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulu’ndan Muhteşem Final

Güncel

Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulu’ndan Muhteşem Final

Spora verdiği önemle dikkat çeken Büyükçekmece Belediyesi, Türk sporunun önemli isimlerinin de katılacağı renkli bir organizasyona daha imza atacak. Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulu’ndan mezun olan 2000 öğrencinin sertifika töreni kapsamında gerçekleşecek olan spor şöleni Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek.
17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 11.00’de Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreni pek çok spor organizasyonuna da ev sahipliği yapacak. Program kapsamında, Türkiye’nin ünlü futbolcuları "Şöhretler Karması" futbol maçında sahaya çıkacak. Yaz Spor Okulları’nı başarıyla tamamlayan 2 bin öğrenciye sertifika, madalya, sağlık taraması, fiziksel yetenek testi sonuçlarının takdiminin yanı sıra malzeme dağıtımı da yapılacak. Ayrıca geçtiğimiz aylarda sonuçlanan Büyükçekmece Belediyesi müdürlükler arası futbol turnuvası ödül töreni düzenlenecek.
"SPORDA DA ÖNCÜ OLACAĞIZ"
Kendisi de eski bir sporcu olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Dünya kenti Büyükçekmece spor faaliyetlerinde de en önde olacak. Yaz ayları boyunca 2 binden fazla çocuğumuzu sokaktan alıp sporla tanıştırdık. Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları sayesinde çocuklarımız sadece spor yapmakla kalmadı iyi birer birey ve iyi birer vatandaş olmayı öğrendi. Mahalle sahalarımızı faaliyete geçirdik. Spor yatırımlarımız bundan sonra da devam edecek. Yeni tesislerimiz son derece modern eski tesislerimizi de yenileyerek modernize ediyoruz. Çocuklarımız sağladığımız spor olanakları sayesinde inanıyorum ki geleceğin şampiyonları olacaklar” ifadelerini kullanarak tüm Büyükçekmecelileri kapanış törenine davet etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.