Uşak TV

Bucak’ta Engeller Kalkıyor!

Güncel

Bucak’ta Engeller Kalkıyor!

Bucak Belediyesi engellilerin evlerinden çıkabilmeleri, başkalarına ihtiyaç duymadan binalara ve açık alanlara ulaşabilmeleri ile toplumsal yaşama katılabilmeleri yönündeki çalışmalarına devam ediyor.
HİSSEDİLEBİLİR YÜRÜYÜŞ BANTLARI
Yaklaşık 3 bin 500 metrelik hissedilebilir yürüyüş bandı yapımına başladıklarını kaydeden Başkan Mutlu, “İlçemizde ‘Engelsiz Bucak’ sloganımızla yaptığımız hizmetlerin başında sokaklarımızı engelli vatandaşlarımızın kolaylıkla kullanabilecekleri duruma getirmek vardır. Bunun için Bucak’ta Sanayi Yolunda, Hökez, Adnan Menderes ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarlarından TOKİ’ye kadar olan bölümdeki kaldırımlarda hissedilebilir yürüyüş bandı yapımına başladık” dedi.
“ÇAĞDAŞ KENT UYGULAMALARINA ÖNCELİK VERİYORUZ”
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak’a daha iyi hizmet verebilmek adına son bir buçuk yılda birçok projeye imza attıklarını ifade ederek, “1,5 sene içerisinde ne yaptıysak Bucak’ın kalkınması ve gelişmesi içindir. Bucak’ta daha çağdaş bir kent yaşamını sağlayabilmek için önem taşıyan uygulamalara öncelik veriyoruz. Engelli vatandaşlarımız için kaldırımlarımıza görme engelli tuğlası döşüyoruz” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.