Uşak TV

BÜ Öğrencilerine Sosyal Medyadan Ulaştı

Güncel

BÜ Öğrencilerine Sosyal Medyadan Ulaştı

ÖSYS Sonuçlarının açıklandığı 30 Haziran ile Üniversite kayıtlarının tamamlandığı 11 Eylüle kadar Bartın Üniversitesinin kurumsal sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımlara 356 bin 691 erişim sağlandı, binlerce öğrenci ve üniversite adayıyla sosyal medya üzerinden iletişim kuruldu.
Bartın Üniversitesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ile Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan Facebook Sayfasında her gün öğrencilerden gelen ortalama bine yakın soru cevaplandırdı. Bartın Üniversitesi resmi Facebook hesabından 30 Haziran’da açıklanan LYS Sonuçlarının ardından tanıtım filmi, tanıtım görselleri gibi birçok materyal paylaşıldı. Tercih dönemi boyunca yapılan paylaşımlara 131 bin 891 erişim sağlanarak, üniversite adaylarına sosyal medya üzerinden Bartın Üniversitesi ve Bartın hakkında bilgiler verildi. Üniversite adayları bu süreçte Bartın Üniversitesinin eğitim, sosyal ve kültürel olanakları hakkında bilgi edindi. Şehrin sosyal, turistik yapısıyla ilgili sorulara da birebir cevaplar verilerek, geçirdikleri zorlu tercih döneminde öğrenci adaylarının sağlıklı bilgiye ulaşması sağlandı.
Sosyal Medya Ekibi, 23 Temmuz ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarının açıklandığı tarihten üniversitelere son başvuruların yapıldığı güne kadar da yoğun bir şekilde çalıştı. Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan öğrencilere ulaşım, konaklama, kesin kayıtlar ve ders kayıtları başta olmak üzere birçok konuda yardımcı olundu. Bu tarihler arasında resmi Facebook hesabından yapılan paylaşımlar 224 bin 800 defa görüntülendi. Öğrenciler tarafından bu süreler içerisinde sorulan binlerce soru ise kısa süre içerinde cevaplandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.