Uşak TV

BORÇ BATAĞINA GİREN UŞAK BELEDİYESİNDEN ŞEHRİN GÖBEĞİNE BENZİNLİK PROJESİ

Güncel

Borç Batağında düşen Uşak Belediyesi yakında satmadık yer bırakmayacak.

Uşak Belediyesini Borç batağına sürükleyen Nurullah Cahan ve ekibi böyle giderse satmadık yer bırakmayavcaklar. Geçtiğimiz günlerde bir çok arsa ve benzeri satışı yapan Uşak belediyesi bu defa çok tartışılacak ve tepkki çekecek bir satışa hazılanıyor. Dörtyol Ambera'nın bulunduğu alanı imar değişikliği ile benzinlik alanı yapamaya hazırlanan Uşak Belediyesi plan değişikliğinden sonra bu alanı satacak. 
Şehrin göbeğind ekurulacak benzin istasyonu adete saatli bomba gibi tehlike yaratacak olomasının yanı sıra Uşak belediyesi de çok büyük gelir kaybı yaşayacak. 
Mülkiyeti Uşak Belediyesine ait olan Alışveriş Merkezinin kirasıcı UMPAŞ Holding ve her ay yaklaşık olarka 45 Bin TL+ KDV kira ödüyor. Uşak Belediyesi yılda 600 Bin lira civarı buradan kira laıyor. 
Uşak Belediyesini borç batağına sokan ve ödemeleri yapamayan Belediye yönetimi değişik senaryolar peşind ekoşuyor. Bu alan Benzinlik alanı olduğunda arsa değeri çok çok artacak ve çok iyi pararaya satılabilecek bir konuma gelecek. 
Aslında burası ile ilgili geçtiğim,iz günlerde gelen iddalar dahada korkunç. Burası benzilik alanı yapılıp ihaleye çıkarılacak ve UTAŞ alacak diyerek ihaleye kimse sokulmayacak rica edilecek ve UTAŞ aldıktan sonrada Fettah Erdoğan ve Gizli ortklarına verilecek. Bu iddaları duyduğumuzda inanamış ve Temmuz ayı belediye Meclis toplantısında imar değişikliklerini inceleyip buranın gündemde olmaması ile iddiaların asılksız olduğunu düşünmüştük. 
Ancak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Meclisi 18 Temmuz pazartesi için olağanüstü toplantıya çağırınca bu iddiaların ne denli doğru olabileceğini gördük. Pazrtesi meclisten geçecek olan alana Uşaklıların tepkisin ne olacağını merak ediyoruz. 
PAZARTESİ GÜNÜ TOPĞLANACAK OLAN uŞAK BELDİYESİ BURASI İLE İLGİLİ KARARINI VERECEK.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.