Uşak TV

BÖLME’Yİ KARIŞTIRAN TAYİN

Güncel

BÖLME’Yİ KARIŞTIRAN TAYİN

Milli Eğitim Müdürlüğünce hiçbir gerekçe gösterilmeden okul müdürü Ayhan AKKAN’ın Karakuyu köyüne gönderilmesini kınadıklarını söyleyen MHP Meclis üyesi Niyazi TOKER; “Belediye Başkanı İsmail GÜLPERİ 29 Mart yerel seçimlerde okul Müdürümüz Ayhan Akkan hakkında politika yaptığı, seçime hile karıştırdığı, okulda taraflı davrandığı, Bölme halkına iyi davranmadığını gibi iddialarda bulunarak okul müdürümüzü suçladı. Bölmeli olan yıllardır halkımızla iç içe olan hoşgörülü kimseyi incitemeyecek kadar temiz bir insan olan ve bugüne kadar siyaset yapmayan ve buna tüm Bölme halkı şahittir. Onunla gurur duyuyoruz ve Bölme halkı olarak müdürümüzün Beldemizde kalmasını okulumuzda görevinin devamını istiyoruz.

Tüm köy muhtarları ve halk olarak çocuklarımızla bütünleşmiş müdürümüz Ayhan AKKAN’IN Milli Eğitim Müdürlüğünce görevine iadesini istiyoruz” dedi.

 

15 Yıldır Okul Müdürlüğü yapan ve tayini Karakuyu köyüne çıkarılan Ayhan AKKAN’ın beldeden gitmesi için çaba sarf ettiğini kabul eden Belediye başkanı İsmail Gülperi: “Evet ben müdürün gitmesini istedim. Ancak bu siyaset yaptığından değil. Onunla ilgili de şikayetimiz olmuştu ama sonuç alamamıştık. Bu defa da onun gitmesi için girişimde bulundum, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valiliğe şikayet ettiğim doğrudur. Bölme’de olup biten her şeyden sorumluyum. Bazı arkadaşlar seçim bitmesine rağmen sonucu hala içlerine sindiremiyorlar. Artık kavga değil hizmet zamanı biz hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.