Uşak TV

Bodrumlu Şampiyon Yelkenciler Ayvalıkta Kamp Yaptı

Güncel

Bodrumlu Şampiyon Yelkenciler Ayvalıkta Kamp Yaptı

Ayvalıklı antrenör Serkan Dalgacı’nın çalıştırdığı Bodrum’da faaliyet gösteren Era Yelken Kulübü, yaklaşan sezon öncesinde Ayvalık’ta kamp yaptı.
Era Bodrum Yelken Kulübü’nün her sene yapılan Eylül kampı bu yıl Ayvalık’ta gerçekleştirildi.
Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü’nün konuğu olarak ilçede ağırlanan konuk yelkencilerin Kasım ayı içerisinde Bodrum’da bir kez daha kampa girerek yeni sezonun açılışını gerçekleştirecekleri öğrenildi.
Geçtiğimiz yıl; Türkiye’den 16 takımın katıldığı şampiyonanın finalinde Fenerbahçe’yi geçerek Türkiye Optimist Takım Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Era Yelken Kulübü’nü Ayvalıklı antrenörü Serkan Dalgacı ise ilçede düzenledikleri kampta sporcularının bol bol moral depoladığını belirtti.
Ayvalık’taki kampta 12 optimist ile 5 laser sporcusunun bulunduğunu kaydeden Dalgacı, “Buradaki kampımızda takımımızın optimist kadrosunun arasında Ege Bölge Şampiyonu Efe Tulçalı ile 2015 Kızlar Optismit Ege Bölge Şampiyonu Yağmur Özcan’da bulunuyor. Ayvalık’ta gerekleştirdiğimiz kampımızda 2016 yelken sezonunda yarışacak olan kadromuzu belirlemeye çalıştık. Bir hafta süren kampımızda sporcularımız bir yandan antrenmanlar yaparken, diğer yandan da Ayvalık’ın tarihi ve doğal güzelliklerini görebilme fırsatını buldular” dedi.
Bu vesile ile memleketi olan Ayvalık’a duyduğu özlemi de bir nebze olsun gidermeye çalıştığını vurgulayan Serkan Dalgacı, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü yöneticileri ve sporcularına da teşekkür etmeyi ihmal etmeyerek, 2016 Yelken sezonunun her iki kulüp için başarılarla dolu olmasını temenni etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.