Uşak TV

Boccıa Turnuvasında Foça Rüzgarı

Güncel

Boccıa Turnuvasında Foça Rüzgarı

“9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu Gaziemir Belediyesi Boccia Turnuvası”na katılan Foça Belediyespor Boccia Takımı, BC3 ve BC5 kategorilerinde başarılı sonuçlar elde etti.
İzmir’in kurtuluşunun 93. Yıldönümü onuruna düzenlenen “9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu Gaziemir Belediyesi Boccia Turnuvası”nda Foça Belediyespor rüzgarı esti. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda yapılan boccia turnuvasında 5 takımdan gelen 50 sporcu yarıştı.
BC3 kategorisinde yarışan Veli Ortak, milli sporcu Evren Mutlu’yu yenerek birinci oldu. BC5 kategorisinde yarışan Anıl Selçuk birincilik kupasını alırken, Ayşegül Güney ikinci, Hüseyin Güney ise dördüncü oldu.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Belediyespor adına turnuvaya katılan 13 sporcuyu ve antrenörleri Şebnem Sezer’i kazandıkları başarılardan dolayı tebrik etti.
Yaklaşık 1,5 senedir boccia için çalışmalar yaptıklarını ve her geçen gün gelişerek, katıldıkları turnuvalarda kazandıkları iyi derecelerle Foça’yı temsil ettiklerini belirten Başkan Demirağ, “Foça Belediyespor Kulübü boccia şubemiz, çalışmalarına 27 sporcusu ile devam ediyor. Bunun yanı sıra, özellikle köylerimizde evlerinden dışarı çıkamayan bir çok engelli bireye ulaşıp, onları da aramıza katmak için çalışmalar yapıyoruz. Onlara pozitif enerji vermeye ve yanlarında olmaya devam ediyoruz. Boccia sporu ile engellere ‘hayır’ diyoruz” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.