Uşak TV

Birkon, Konfederasyonlar Topluluğuna Bağlanma Kararı Aldı

Güncel

Birkon, Konfederasyonlar Topluluğuna Bağlanma Kararı Aldı

Birleştirici İş Adamları Konfederasyonu (BİRKON), yönetim kurulu kararıyla Konfederasyonlar Topluluğu kuruluşuna bağlanma kararı aldı.
Birleştirici İş Adamları Konfederasyonu (BİRKON) Genel Başkanı Yakup Kodalak, düzenlediği basın toplantısında Birleştirici İş Adamları Konfederasyonu yönetim kurulu kararıyla Konfederasyonlar Topluluğu kuruluşuna bağlanma kararı aldıklarını açıkladı. Yakup Kodalak Konfederasyon olarak yurt içinde ve yurt dışında teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıkları açıklayarak Birleştirici İş Adamları Konfederasyonu (BİRKON) olarak bundan sonraki çalışmalarını Konfederasyonlar Topluluğu kuruluşuna bağlı olarak devam edeceklerini açıkladı.
BİRLEŞTİRİCİ İŞ ADAMLARI KONFEDERASYONU
Birleştirici İş Adamları Konfederasyonu Türkiye’de değişik sektörlerde faaliyet gösteren iş adamlarının ve iş kadınlarının yatırımcıların bir araya gelmesiyle kurulmuş ekonomik bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetini sürdürüyor. Ankara merkezli kuruluşu; Türkiye genelinde faaliyetini sürdürüyor. Kuruluşun Genel Başkanlığını ise kurulduğu andan itibaren iş Adamı Yakup Kodalak sürdürüyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.