Uşak TV

BİRİLERİ UŞAKLININ AKLIYLA ALAY EDİYOR, UTAŞ'A CUMHURBAŞKANI ÖDÜL VERİYOR!

Güncel

Uşak Belediyesini hortumlayan UTAŞ'a Cumhurbaşkanı tarafından ödül veriliyor.

Uşak Belediyesini hortumlayan UTAŞ'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül veriliyor. Neymiş Uşak ekonomisine katkı yapmış. Ödül verilmesi uygundur. Ancak bu katkıdan dolayı değil Uşak Belediyesini bu kadar profesyonelce hortumladığından dolayı verilmeliydi. 
Kira getiren mülkler bedavaya kime verildi, UTAŞ'a, Kayaağıl Termal Tesisleri Kime verildi UTAŞ'a, Belediyenin tüm iş makinaları kamyonları araçları kime verilip sonra ondan geri kiralandı UTAŞ, Belediyenin mazotu kime peşkeş çekiliyor UTAŞ'a, Belediye ihaleleri kime peşkeş çekiliyor UTAŞ, Fettahoğluve dolaylı olarak Mustafa Gündüz, ve gizli ortakları. Laleli direkleri Uşaklıya kim çakıyor UTAŞ, İskender Doğan ve Gizli ortakları. Otoparklar bedavaya kime verildi UTAŞ'a. Menzilin Vakfının başkanının taş ocağında hurdaya dönmüş iş makinaları kime kakalandı UTAŞ'a. 
Belediye Bütçesinin neredeyse yarısı nereye gidiyor UTAŞ'a. UTAŞ'tan da Fettahoğlu ve gizli ortaklarına, Mustafa Gündüz ve gizli ortaklarına gitmiyor mu? 
Belediye aleyhine yazı yazmayacaksınız diyerek kafamıza silah dayayım telefonlarımız gasp eden, UTAŞ Çetesine hala bir yıldır dava açılmıyor dosya 4 savcı değiştiriyorsa, olaya karışanların hepsi terfi ettirilip belediye başkanı ile poz veriyorsa UTAŞ Tabiki ödülü hak ediyor.
Hamamda AK Parti Genel Başkan yardımcısının akrabasının ağzı burnu kırılıyorsa, FETÖ'den atılan Fen işleri müdürünü ile ilgili konuştu diye fen işleri çalışanı UTAŞ'a çağrılıp tekme tokat dövülüyor ve sonrada işten atılıyorsa, UTAŞ çalışanı Belediye Başkanının Şoförü ve Korma Polsisi tekel bayiini lin eder gibi dövüyor poliste, Koruma Polİsini mağdur, Şoförü Tanık dövileni de DHKPC li yapıyorsa, Uşak.tv görüntüleri ortaya çıkarınca dosya yeniden açılıyorsa tabi ki UTAŞ ödülü hak ediyor. AK Parti İl Başkanı Servet KUŞ'a maaş ödüyorsa tabiki ödülü hak ediyor. 
Uşak Cadde ve sokakları adeta çukurlardan geçilmezken UTAŞ belediye kamyonları ve mazotu ile ihale alıp ilçe kasabalarının yollarını asfaltlıyorsa tabiki ödülü hak ediyor. 
Sizce deUTAŞ ödülü hak etmiyormu.

BİZCE ÇOKTAN EDİYOR.. 
SİZİ YİNE BİRİLERİ KANDIRIORLAR SAYIN CUMHURBAŞKANIM BİZDEN SÖYLEMESİ


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.